.

Смарт часовници LAVANY, директен зареждане чрез USB, ръчни часовници за фитнес с едно докосване на екрана 1,44 инча, умни часовници за здраве и фитнес, съвместими с Android 4.4 ?

Смарт часовници LAVANY, директен зареждане чрез USB, ръчни часовници за фитнес с едно докосване на екрана 1,44 инча, умни

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

️【Материал, което е благоприятно за кожата】 Гривна е изработена от приятен за кожата, лек и мек материал TPU, с лесен дизайн и без усещане на влошаване ️【Интелигентен помощник в живота】 време може да следите на стъпките, калории, разстояние, качеството на съня и т.В същото време вие можете да се свържете към смартфон, за да видите информация, дистанционно снимане и получаване на достъп до мобилните телефони и други интимни и практични функции, които ще направят живота ви по-удобен. ️【Директен зареждане чрез USB】Нов начин за зареждане на гривната - подвижна и быстросъемный дизайн на гривна - позволява да се зарежда чрез свързване към интерфейса USB, което елиминира необходимостта от носене кабел и поставка за зареждане. ️【Цялостно управление на здравните】Тези умни часовник може да се осигури наблюдение на сърдечния ритъм, сън, интензивност на тренировката, за да се определи интензивността на упражнения и здравословно състояние, както и своевременно да коригирате вашия фитнес план. ️【Езикова поддръжка приложения】 Английски, френски, Италиански, Японски, Корейски, Полски, португалски, Руски, опростен китайски, испански, традиционен китайски и т. ️【По-практични функции 】, като упражнение, съобщение, аларма, дата, измерване на сърдечната честота, напомняне за седнало начина на живот, мониторинг на съня, време. ️【Материал, което е благоприятно за кожата】 Гривна е изработена от приятен за кожата, лек и мек материал TPU, с лесен дизайн и без усещане на влошаване. ️【Интелигентен помощник в живота】 време може да следите на стъпките, калории, разстояние, качеството на съня и т.В същото време вие можете да се свържете към смартфон, за да видите информация, дистанционно снимане и получаване на достъп до мобилните телефони и други интимни и практични функции, които ще направят живота ви по-удобен. ️【Директен зареждане чрез USB】Нов начин за зареждане на гривната - подвижна и быстросъемный дизайн на гривна - позволява да се зарежда чрез свързване към интерфейса USB, което елиминира необходимостта от носене кабел и поставка за зареждане. ️【Цялостно управление на здравните】Тези умни часовник може да се осигури наблюдение на сърдечния ритъм, сън, интензивност на тренировката, за да се определи интензивността на упражнения и здравословно състояние, както и своевременно да коригирате вашия фитнес план.

Декларирани характеристики