.

Cozhome най-Добрият Опаковка сапун от неръждаема стомана SUS 304 (с сатинировкой) и Захранващи течност Бутилка С Помпа Модерна Плот за Баня и кухня и Прозрачен Акрил За Ло?

Cozhome най-Добрият Опаковка сапун от неръждаема стомана SUS 304 (с сатинировкой) и Захранващи течност Бутилка С Помпа Модерна

BGN 7.34

Сума
Налично за поръчка

КОГАТО СЕ ЗАПЪЛНИ ? -Благодарение на кристално акриловому тялото, вие винаги ще знаете точното количество на остатъчна урина и се долива само, когато това е необходимоЛесно заполняемый, Широко горловинное отвор за зареждане с гориво.Могат да се мият в миялна машина и са лесни за почистване.Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН - Матиран дизайн и покритие от неръждаема стомана SUS 304, който скрива повечето драскотини, и акрил, вместо стъкло.Никога повече не се притеснявайте за случайни падения, които могат да се разбият често използвана стъклена бутилка и да се създаде бъркотия!.ОТЛИЧЕН КАПАЦИТЕТ - Височина 7,8 инча, диаметър 2,6 инча.Нашият опаковка за сапун побира до 8,8 грама на всеки сапун и течности, което ви гарантира максимално удовлетворение.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Ние използваме само материали от най-високо качество за производство на нашите извънредни изделия.Ето защо сме избрали нержавеющую стомана 304, която притежава повишена издръжливост и изключително устойчиви на ръжда!. 100% ГАРАНЦИЯ - 30-дневна гаранция за връщане на парите и 365-дневна гаранция за подмяна на спорта от Cozhome.КОГАТО СЕ ЗАПЪЛНИ ? -Благодарение на кристално акриловому тялото, вие винаги ще знаете точното количество на остатъчна урина и се долива само, когато това е необходимо.Лесно заполняемый, Широко горловинное отвор за зареждане с гориво.Могат да се мият в миялна машина и са лесни за почистване.Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН - Матиран дизайн и покритие от неръждаема стомана SUS 304, който скрива повечето драскотини, и акрил, вместо стъкло.Никога повече не се притеснявайте за случайни падения, които могат да се разбият често използвана стъклена бутилка и да се създаде бъркотия!.ОТЛИЧЕН КАПАЦИТЕТ - Височина 7,8 инча, диаметър 2,6 инча.Нашият опаковка за сапун побира до 8,8 грама на всеки сапун и течности, което ви гарантира максимално удовлетворение.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Ние използваме само материали от най-високо качество за производство на нашите извънредни изделия.Ето защо сме избрали нержавеющую стомана 304, която притежава повишена издръжливост и изключително устойчиви на ръжда!. 100% ГАРАНЦИЯ - 30-дневна гаранция за връщане на парите и 365-дневна гаранция за подмяна на спорта от Cozhome.Технически характеристики -Опаковка : диспенсер за течен сапун, 1 бр. -Материал : неръждаема стомана 304 и акрилна бутилка-Капацитет-8,8 грама (250 мл) ЗАЩО избрахте нас? Той е изработен от солидна неръждаема стомана 304 и прозрачни акрилни материали, които му осигуряват дълъг експлоатационен живот, без ръжда! Най-високо качество : Сатинированная неръждаема стомана SUS 304 с акрилни бутилка, благодарение на която ще се насладите на всяка кухня или баня, вие заслужавате да има тази приятна алтернатива.

Декларирани характеристики