.

Лампа за яка за кучета, 4 Режима на Осветление за кучета за нощни разходки, Лампа за кучета, което променя цвета RGB, Акумулаторна Лампа за яката за нощно възлага, Водо?

Лампа за яка за кучета, 4 Режима на Осветление за кучета за нощни разходки, Лампа за кучета, което променя цвета RGB, Акумулаторна

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

【Супер Ярки битки светлини за Нощни разходки】Лампа за яка за кучета е оборудван с 7 led крушки с яркост до 80 lm, по-ярки от другите осветителни тела за кучетаНека кучето ви вижда, когато тя отива, и да виждате къде се намира. Кученце фенер с видимост 400 метра може да предупреди превозни средства и пешеходци за сигурност на кучета. 【4 режима на осветление яка за нощно определяне на】 Лампа за начин на отглеждане на кучета има 4 различни режима : бяла светлина, цветна светлина, мигащи цветни светлини, RGB мига последователно, в различни цветове отличават различни кучета, а в режим на мигане се използва като аварийно осветление за осигуряване на вашата безопасност. 【Акумулаторна лампа за яката】 Лампа за яка за кучета вградена батерия с голям капацитет, време за работа до 20 часа.Избягвайте подмяна на батерии и бъдете екологично чисти.Нощем можете да се разхождате с кучето си в по-отдалечени места.Широко се използва за бягане, скално катерене, каране на велосипед. 【Водоустойчива лампа за яка за кучета IP68】 Ниво на водоустойчивост IP68 превъзхожда другите тела за кучета на пазара, дълбочина на водоустойчивост до 5 м, позволява на кучето си да играят във вода или други тежки условия, без да се притеснявате за щети. лека лампа за кучета с тегло 0,53 унция не утомит куче. 【Гаранция за удовлетвореност】 Нашата цел-да угодим на клиента, ако имате някакви въпроси относно вашата яка за кучета, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 5 години.

Декларирани характеристики