.

HPOPO 2 бр. Силиконови тава за кубчета лед Гъвкав и удобен Домакински Квадратен на 14 клетки, без Бисфенол А С капак, могат да бъдат опаковани в стекове, подходящ за кокт?

HPOPO 2 бр. Силиконови тава за кубчета лед Гъвкав и удобен Домакински Квадратен на 14 клетки, без Бисфенол А С капак, могат

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Обновете висококачествени хранителни материали : Нашият тава за кубчета лед е изработен от висококачествен хранителен силиконов материал, съдържащ БПА, безопасни, трайни и екологично чисти. Удобен за употреба и лесно почистване : отворете капака на тавата, изсипва подходящата вода (самостоятелно изсипете содовое мляко и други напитки по ваш вкус), затворете капака и поставете в хладилник за 12 часа, за това е достатъчно просто кубчета лед, която е лесна за приготвяне и, разбира се, лесно за почистване. Стоки в комплекта : Този силиконов тава за кубчета лед включва 2 тавата, всяка тава 14 кубчета желания размер, общо 24, тези много големи кубчета лед ще ви осигурят перфектен и комфортна почивка, силикон тава за кубчета лед е много подходящ за семейни събирания, барове, кафенета и т. Управление с едно докосване : Нашият тава за кубчета лед е много хуманен дизайн, което прави лед начин на приготвяне е много лесен.Вие трябва само да отворите капака и задръжте я, и кубчета лед сами выскочат навън, че много лесно. Конструкция с капак : Всяка тава за лед е снабден с капак, в която могат да се затварят веднага след добавяне на вода или напитки, за да се предотврати пръскане на течности.Процесът на замразяване се провежда херметически затворен, в него не се отрази на другите продукти в хладилника и той няма да доведе до неприятни миризми, затова хладилник остава чисти и спретнати.Разбира се, дизайн с капак ви позволява лесно да оформите тави, не се разлива вода, и в същото време е разумно да се използва пространството в хладилника.Характеристики на продукта : . Материал : Гъвкав силикон, не съдържат BPA, за хранителни продукти.Размерът на един продукт : 10x3,85x1,2 инча, размер кубчета лед 1,57 *1,18 инча. Не използвайте метални или остри инструменти за почистване тава за лед, за да предотвратите повреда на продукта. Моля, не добавяйте твърде много вода. Не използвайте за почистване тава за почистване с висока здравина, съдържащи киселина или основа. След замразяването не прегъвайте, не скручивайте и не взбивайте тава за лед.

Декларирани характеристики