.

Декор фермерска къща от Платно на Стенно Изкуство Кънтри Стенно изкуство Ретро Чайник Художествена Рисувани от Смях Любов Живи Картини Стенен Декор Плакат в стил ?

Декор фермерска къща от Платно на Стенно Изкуство Кънтри Стенно изкуство Ретро Чайник Художествена Рисувани от Смях Любов Живи

BGN 54.20

Сума
Налично за поръчка

【★ Размер на стенни рисунки със слънчоглед в фермерска къща 】 : Размер на този стенни рисунки с цветя в банята е 16x24 инча (40x60 cm) с рамка отпечатъци описват начало декор на платно в селски стил фермерска къща.не е нужно да се притеснявате за това, че една картина на платно в рамка ще се компресира и се навива по време на транспортиране, тя ще бъде опакован в кутия, моля, купи с увереност!. 【★ Лесно да се мотае】 Всеки панел с отпечатъци върху платно вече е опъната в масивни дървени рамки със заоблени ръбове, без остри ъгли. Нашите дела идват с предварително инсталирана куки отзад, просто прибейте пирон към стената и затвори.Няма нужда от лепило или специални инструменти. 【★ Платно с принтом с висока разделителна способност】 стенно художествено произведение върху платно с висока разделителна способност отпечатано с висока резолюция, с изключителна боядисана текстура висококачествен платно, висококачествени мастила за защита на околната среда, водоустойчива и лесно изчезват. ярък цвят ще ви представим най-истинските впечатления. 【★ Перфектен декор на стените】 Картина със слънчогледи в селски стил фермерска къща - добър избор като подарък за семейството си, тази картина с принтом на стената на фермерска къща придава на вашата баня, весел и забавен вид.който може да служи като декорация за вашия офис, хотел, галерия, ресторант, магазин, салон за красота, детска градина, хотел, фолк, къща под наем и т. 【★ Най-добрият избор за подарък】 висококачествена картина върху платно за домашно творчество - добър избор и като подарък за вашия любим човек, семейство, съученици, приятели или колеги.Вашето удовлетворение е нашата единствена цел! обещава най-доброто обслужване на всеки клиент, за да се уверите, че нашият клиент може да извършва покупки с увереност.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【★ Размер на стенни рисунки със слънчоглед в фермерска къща 】 : Размер на този стенни рисунки с цветя в банята е 16x24 инча (40x60 cm) с рамка. отпечатъци описват начало декор на платно в селски стил фермерска къща.не е нужно да се притеснявате за това, че една картина на платно в рамка ще се компресира и се навива по време на транспортиране, тя ще бъде опакован в кутия, моля, купи с увереност!.

Декларирани характеристики