.

891LM дистанционно управление само за жълт бутони за обучение на системата за сигурност за отваряне на гаражни врати Liftmaster + 2.0 MyQ (2 опаковки)

891LM дистанционно управление само за жълт бутони за обучение на системата за сигурност за отваряне на гаражни врати Liftmaster

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Внимание : да НЕ се работи за дистанционно управление с dip-превключватели!Работи само за жълт бутони за обучение на системата за сигурност за отваряне на гаражни врати Liftmaster/Chamberlain + 2Внимание : Моля, елате по-близо до устройството за отваряне на гаражни врати, за да програмирате дистанционното управление!моля, първо се уверете, че устройството за отваряне на гаражна врата се затваря, след това започнете да се програмира дистанционно, в противен случай е възможно, неуспех в програмирането.Подмяна на дистанционното управление liftmaster 891 LM.Батерия, скоба, за козирка и инструкция за употреба са включени в комплекта. Внимание : да не се работи за дистанционно управление с dip-превключватели!Работи само за жълт бутони за обучение на системата за сигурност за отваряне на гаражни врати Liftmaster/Chamberlain + 2. Внимание : Моля, елате по-близо до устройството за отваряне на гаражни врати, за да програмирате дистанционното управление! 3. Внимание : моля, първо се уверете, че устройството за отваряне на гаражна врата се затваря, след това започнете да се програмира дистанционно, в противен случай е възможно, неуспех в програмирането.

Декларирани характеристики