.

Писалка за телефон Nillkin (SnapGrip), Метална Поставка-държач за мобилен телефон, Регулируема поставка за краката, Лигав сцепление за задната част на телефона S22 Ultra, S22, S21, ?

Писалка за телефон Nillkin (SnapGrip), Метална Поставка-държач за мобилен телефон, Регулируема поставка за краката, Лигав

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Силно привличане : Лесен за употреба за пръстени със силно магнитно изземване осигурява плътно прилепване към вашия i Phone 13/11 / S22 Той е толкова здрав, че може да побира до 28 унции (800 г), което се равнява на теглото на i Phone 4 13. (Забележка : използвайте без c). Регулируем ъгъл на наклон на 360 ° : Лесно се превръщат притежателя на пръстена на 360 ° и завъртете го на 125 ° за по-удобно захващане или различни от разпоредбите на преглед при публикуване на масата.Просто приклеивание : държач с магнитен лепкава пръстен Nillkin Snap Grip сигурно е фиксирана на вашия телефон. избягвайте падането на вашия скъп мобилен телефон.Работи и в двете посоки : безупречно се използва като ръкохватка за движение или на удобна поставка за крака, ако искате да я инсталирате на масата за превъртане, сърфиране или общуване.Какво получавате : Магнитна писалка за телефон Nillkin (Snap Grip), добре дошли на ръководство, 90-дневна гаранция без стрес и приятелско обслужване на клиенти.

Декларирани характеристики