.

30 бр. Вендузи за Аквариум, Скоба, Изсмукване на куки, Регулируеми Кабелни Превръзки, Аксесоари за Аквариум, За растенията, Свързващ Мъх, Гнездо за Скариди, Аквариум, ?

30 бр. Вендузи за Аквариум, Скоба, Изсмукване на куки, Регулируеми Кабелни Превръзки, Аксесоари за Аквариум, За растенията,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Характеристика : прозрачна нещастници 10шт с регулируеми кабелни стяжками 20 pac 20 броя прозрачни нещастници с регулируеми кабелни стяжками 30 pac. прозрачни нещастници от 30 парчета с регулируеми кабелни стяжками 40 pac.за закрепване на гнездото скариди от мъх на гнездото за улов на риба, стени на аквариума, украса на ландшафта.Технически характеристики : Материал : PVC Пластикразмер : диаметър. 30 мм/1,18 инча Цвят : прозрачен комплектът включва : - 10/20/30 × нещастници - 20/30/40 × регулируеми кабелни превръзки Съвет : Ако имате някакви въпроси, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволително решение.Бистра издънка на Водолея нещастници с регулируем обков-ципове за по-малки аквариуми или настаняване на малки растения, гнезда за риба и скариди, термометър и така нататък.Премиальное качество : Нашите нещастници за аквариум са изработени от PVC пластмаса, прозрачен, издръжлив и добре поддържани, не се деформира, не ще бъде трудно.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто проденьте вратовръзка през дупката, за да се връзвам на нужните ви продукти.Сеялка за присоске не поцарапает повърхността на аквариума.Мини-размер : диаметър 1 инч, с дупка 0,16 инча в горната част на вакуум за влечуги. цип от около 3,9 инча.Прикрепете издънка за терариум до аквариуму малко под нивото на чакъл, за да нещастници за аквариумного на въздуха са невидими.Пратката включва : 10/20/30 бр. стяга за присоске с 20/30/40 обков-ципове.Това са отделни продукти.Присоску за аквариум също може да се използва с метални куки или други материали.

Декларирани характеристики