.

WYFDC Слот Бутилка за Етерично Масло от Дървена Кутия За Съхранение на Дървен Органайзер За Ароматерапия, Класически Процес Дърворезба Кутия За Съхранение на Етерич?

WYFDC Слот Бутилка за Етерично Масло от Дървена Кутия За Съхранение на Дървен Органайзер За Ароматерапия, Класически Процес

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Лек и компактенТой се отличава с превъзходно майсторство на изпълнение, здрава конструкция и капаче.Косметичка идеална за демонстрация на етерично масло.Етерично масло - отличен подарък за вашите приятели и близки.Той може напълно и безопасно да се съхранява, показва и транспортиране на вашите етерични масла.Той се отличава с превъзходно майсторство на изпълнение, здрава конструкция и капаче.Косметичка идеална за демонстрация на етерично масло.Етерично масло - отличен подарък за вашите приятели и близки.Той може напълно и безопасно да се съхранява, показва и транспортиране на вашите етерични масла.Може да се съхранява флакона с етерично масло с обем 5 ml, 10 ml и 15 мл. Ръчно полиране могат да защитят своето етерично масло от излагане на слънце.Нейната лесно да носите със себе си.Материал от масивно дърво е здрава и устойчива на корозия, осигурявайки максимална защита на вашето етерично масло.Параметри на продукта : 1. Материал : сосна2. Цвят : както е показано на снимката Параметри (прибл.) : Размер : Продукт : около 18*18*8.27 в; Отделение : около 3*3*4.77 в (подвижни средни)бележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Моля, уверете се, че не възразявате срещу това, преди да закупят. Цвят може да варира, моля, разберете.Опаковъчен лист : 1 * дървена кутия /калъф за съхранение на етерични масла (етерични масла в комплекта не са включени) Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Декларирани характеристики