.

Защита на улуци A-M - Алуминиева - Набор от проби - Включва образци с ширина 5 и 6 инча (дължина 7 сантиметра, фрезерованная покритие)

Защита на улуци A-M - Алуминиева - Набор от проби - Включва образци с ширина 5 и 6 инча (дължина 7 сантиметра, фрезерованная

BGN 2.40

Сума
Налично за поръчка

✅ Това е само ПРОБИ - 7 инча дължина ✅ Разликата е в Дизайна.Тежък (промишлен) калибър .018 100% алуминий няма ръжда - Доживотна гаранция не се отнася за ръжда, гниене или саморазрушение изделия, особено за скрити хангари, но работи с всички ангарами, включително халета K-style. ✅ Почти невидим от земята. ✅ Е Предназначен за обработка на дъждове с 380 дупки на линеен метър. ✅ Лесна инсталация с помощта на первази за безпроблемно съединения.Необходими винтове с цип 1/2 " # 8 - в комплекта не са включени, произведено в САЩ !!!. ✅ Това е само ПРОБИ - 7 инча дължина. ✅ Разликата е в Дизайна.Тежък (промишлен) калибър .018 100% алуминий няма ръжда - Доживотна гаранция не се отнася за ръжда, гниене или саморазрушение изделия, особено за скрити хангари, но работи с всички ангарами, включително халета K-style. ✅ Почти невидим от земята. ✅ Е Предназначен за обработка на дъждове с 380 дупки на линеен метър. ✅ Лесна инсталация с помощта на первази за безпроблемно съединения.Необходими винтове с цип 1/2 " # 8 - в комплекта не са включени, произведено в САЩ !!!.

Декларирани характеристики