.

Кухненски Притежателя На Ролка Хартия, Закачалка За Хартиени Кърпи За Ръце, Маса За Хранене, Кухненски Притежателя На Ролка Хартия, Вертикални Рафтове За Съхранени

Кухненски Притежателя На Ролка Хартия, Закачалка За Хартиени Кърпи За Ръце, Маса За Хранене, Кухненски Притежателя

BGN 18.93

Сума
Налично за поръчка

Тази поставка за хартиени кърпи могат да се настанят кухненска хартия, хартиени кърпи, купа на фолио, фолио, пластмасови опаковки и др Лесен дизайн в ретро стил, красив и практичен, лесно се инсталира и е запознат, не трябва пробиванеПовърхността е покрита с екологично чиста боя, с прозрачен дървени зърно, безопасен и полезен за здравето, без специфичен мирис.Тази поставка за хартиени кърпи могат да се настанят кухненска хартия, хартиени кърпи, купа на фолио, фолио, пластмасови опаковки и др Лесен дизайн в ретро стил, красив и практичен, лесно се инсталира и е запознат, не трябва пробиване.Повърхността е покрита с екологично чиста боя, с прозрачен дървени зърно, безопасен и полезен за здравето, без специфичен мирис. Тази поставка за хартиени кърпи могат да се настанят кухненска хартия, хартиени кърпи, купа на фолио, фолио, найлонови торбички и т. Повърхността е покрита с екологично чиста боя, с прозрачен дървени зърно, безопасна и здравословна, без специфичен мирис.Лесен дизайн в ретро стил, красив и практичен, лесен за инсталиране и демонтирането, не е необходимо пробиване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : стойка за ролка хартия Цвят : Цвят на дърво Тегло : приблизително 368 г / 13oz Диаметър на основата : прибл. 16,5 см / 6,5 Обща височина : прибл. 30 см/11,8 Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0а €'1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Roll Paper Holder
Color:
Wood Color
Weight:
Approx. 368g / 13oz
Base Diameter:
Approx. 16.5cm / 6.5in
Total Height:
Approx. 30cm / 11.8in
Note:
1.Please allow 0a€‘1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :