.

Телескоп ESSLNB за деца, Телескопи-Рефракторы с отвор 70 мм (15X-180X) за Начинаещи Астрономи, Преносим Телескоп за пътуване с адаптер за телефон и Регулируем статив-Подаръ?

Телескоп ESSLNB за деца, Телескопи-Рефракторы с отвор 70 мм (15X-180X) за Начинаещи Астрономи, Преносим Телескоп за пътуване

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

1x Телескопична тръба 1x Алуминиев статив. 1x Вертикално изображението по диагонал. 1x Оптичен мерник (5 X24). 2 фокусиращ (10 мм, 25 мм). 1x Барлоу Леща (3 X). 1x Лунен филтър. 1x Телефонен адаптер. 1x Схемата на съзвездията. 1x Ръководство за потребителя.Махнете прахоустойчив капачка с основен корпус и се препоръчва първо да го вмъкнете в окуляр с по-малко консумация на енергия.Регулиране на комина на корпуса, така че да е приблизително изравнени с наблюдаваните цел, по-добре потърсете голям обект (например, къща), който се намира близо до целта.Използвайте оптичен мерник finder, за да се прицелите в целта и да направи така, че тя се е намирала в центъра на зрителното поле.След това бавно завъртете ръкохватката за фокусиране, докато не видите на максимално ясно изображение.Колкото повече бленда, толкова по-голям зрителен ъгъл и по-отчетливи изображения. 70-мм телескоп за пътуване за деца отличен за наблюдение на птици в деня, а също и за наблюдение на дивата природа, пейзажи и ежедневна за нощно наблюдение на Луната. обективи с размер 70 мм позволяват да се работи в широкото поле на зрение.Той създава покритие с висока пропускающей способност за подобряване на яркостта и яснотата на изображението.Антирефлексное покритие FMC намалява отражението на светлината и увеличава светлинната пропускливост. фокусно разстояние 360 мм осигурява стабилизация на изображението и позволява трептене в сравнение с голямо фокусно разстояние. оптичен мерник 5 X24 с монтаж за монтиране на стена и напречната линия, вертикална диагонал на изображението да се улесни определянето на местоположението на обекти.Когато искаме да търсят гол.Увеличение на телескопа по-горе, очите тесни.Основно се намери звездата или планетата може да се окаже трудно.Така че имаме нужда от ниска далекомер с широк зрителен ъгъл, за да се определи целта.Тогава ние ще можем да се разгледа подробностите с помощта на телескоп.Компактен и лек актуализиран телефонен адаптер удобни за носене с вас навсякъде.Operate step - това е по-лесен монтаж за получаване на невероятни снимки и видео от по-рано.Можете да се насладите на нашата видео демонстрация на продукта.В период на пълнолуние или около него луната е прекалено ярък, за да се виждат подробности поради ефекта на прожектор телескоп.По този начин, лунен филтър подобрява качеството на наблюдение.Метален лунен филтър станем по-силни и издръжливи в сравнение с пластмасови лунен филтър.Регулируем по височина и посока на статив, за да е удобен за наблюдение и лесен за съхранение.Здрав алуминиев статив и неговите крака са по-устойчиви и трайни на използване.Височината може да се регулира от 16,1 инча до 51,6 инча. 【Голяма бленда 70 мм】 : Телескоп за начинаещи, оборудван с бленда 70 mm и фокусно разстояние 360 мм, се увеличава светлинната пропускливост и осигурява по-ясни изображения.

Декларирани характеристики