.

Housoutil Дръжки за Шкафа 8 бр. Керамични Дръжки във формата На Животни, Дръжки за Чекмеджета Шкафа за Детската Стая, Дръжка за Шкаф, Врата копчето на Гардероба, Дърпа за ?

Housoutil Дръжки за Шкафа 8 бр. Керамични Дръжки във формата На Животни, Дръжки за Чекмеджета Шкафа за Детската Стая, Дръжка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

КерамикаЛесен за инсталиране и използване, можете лесно да замени старата дръжка, тя ще бъде добра замяна за вас.Дръжки за чекмеджета мебели, дръжки за скринове, дръжка, дръжки.Изработен е от висококачествен материал, безопасен и здрав, с добра консистенция, може да ви служи дълго време.Дръжки за чекмеджета шкаф, врата дръжка на шкафа.Дръжка във формата на животно, ще даде своя гардероб обжалване.Дръжки на вратите на гардероба дръжки на Вратите на гардероба.Въпреки, че тази прибиращ се дръжка лесен за дизайн, тя е много практична за използване.Дръжки за шкафове Прибиращи дръжки за шкафове и чекмеджета.Подходящ за шкафове, чекмеджета писмено масата, чекмеджета гардероб, шкафове за обувки, Гардеробни, Библиотеки, Декоративни дръжки чекмеджета.Характеристики-Цвят : Различни цветове Размер : 6,00 X3,30 X2,50 см /2,36 X1,30 X0,98 инча-Материал : керамика, сплавупаковка, включваща 8 х дръжки.

Декларирани характеристики