.

INOOMP 15 бр. Спортни Електронни Хронометри, Таймер за деца, Електрически Таймер, Уличен Таймер, Хронометри за спорт, Часовник за Гмуркане, Хронометър за Фитнес, Таймер ?

INOOMP 15 бр. Спортни Електронни Хронометри, Таймер за деца, Електрически Таймер, Уличен Таймер, Хронометри за спорт, Часовник

BGN 22.03

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за спорт : Таймер оборудван шнурком съответната дължина, която е удобна за употреба и носенеХронометражный хронометър : Този цифров таймер на хронометъра може да се използва за определяне на времето за състезание микроби за точни измервания, както и за събуждането ви сутрин като будилник.Спортен аксесоар : Спортен хронометър с малки размери, лесен за теглото си и лесно да го носите със себе си там, където трябва.Часовник за съдии : Хронометър, изработен от здрав и лек материал, него не е лесно да се носят и да се прекъсне.Преносим таймер : използвайте функцията за разделяне на времето за точно измерване на няколко събития и преподнесите го като изискан подарък за рожден ден на приятел.Списък на пакетите 15 x Спортен таймер Характеристики Материал : ABS, PS, AG13 бутон батерия спортен аксесоар-Цвят : както е показано на фигура работен таймер -Размер : 7,00 X6,50 X2,00 см / 2,75 X2,55 X0 хронометър за треньори. - Може да видите време и дата, инсталиране на аларма, удобен за вас превключване на режимите на облегченному на таймера. - Таймер оборудван шнурком съответната дължина, която е удобна за употреба и носене за работа на открито. - Този таймер е много подходящ за ежедневието, но е подходящ също и за запис на данни в мачове преносим таймер хронометър. - Той не ще бъде лесно падат от ръцете и не доведе умора, ако вие го задръжте в продължение на период от време на спортни таймер. - Спортен хронометър с малки размери, лесен за теглото си и лесно да го носите със себе си там, където имате нужда от судейские часовници.Информация за стоки, Таймер упражнения за тренировка на Спортен часовник удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи известно време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане. таймер за обратно отброяване Е много практичен спортен часовник за използване на открито. футболни хронометри от най-фините умения могат добре да ви служи, не ломаясь.

Декларирани характеристики