.

Детска Спортна чаша за вода NA Голям Капацитет, Отличен Цветен Студентски Преносим Пластмасов Космическа Чаша, Лятна Чаша със Скалата, Бяла Малка чаша, Калъф + каишк?

Детска Спортна чаша за вода NA Голям Капацитет, Отличен Цветен Студентски Преносим Пластмасов Космическа Чаша, Лятна Чаша

BGN 58.32

Сума
Налично за поръчка

През лятото чаена чаша графити, изработени от силикагел и поликарбонат, се отличава с голям капацитет и е по-удобно за директно пиенеВ комбинация с оригиналната чаена лъжица ароматен чай и сок може да не се накисва, по желание.Лесно се инсталира и използва по всяко време.Тя е подходяща за различни случаи.Внимателно избирайте материали, погрижете се за здравето на питейната вода, тя е стабилна и няма мирис, износостойка и е устойчива на падане, защитени от пръски и отскок, с едно натискане на клавиш, се отваря с една ръка, точни везни и данните за потреблението за всеки ден. фланец дизайн на 360 градуса, обръща се, без течове, лесно излиза; Той е с висока якост и да издържа на падане и счупване.Цветове - розов, зелен и бежов.Капацитетът е 510 мл и 660 мл. Капак за големи чаши (660 мл) и капачка за малки чаши (510 мл).

Декларирани характеристики