.

Регулатор на предпазен колан HooRLZ, Универсални Щипки за колан за удобство на рамото и на врата, Регулатор на предпазен колан на автомобила за възрастни, деца, бремен?

Регулатор на предпазен колан HooRLZ, Универсални Щипки за колан за удобство на рамото и на врата, Регулатор на предпазен

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Универсален регулатор на предпазен колан】 е Съвместим с всички размери на предпазните колани, представени на пазара (ширина до 2 см)Позволява ви да инсталирате го в различни колани за безопасност в съответствие с вашите нужди. 【Съхранявайте комфорт】 Този клип за колан на автомобила, предназначени за задържане на колана далеч от тялото (рамо, врата и гръдния кош), намаляване на триенето и дискомфорта, причинени от колан за безопасност по време на шофиране. 【Висококачествени материали】 Този регулатор предпазен колан на автомобила е изработена от здрава сплав с, е трайна и няма лесно да се огъват или деформират.Повърхност с гладка сива повърхност, проста, но елегантна. 【Лесна инсталация】 Не е необходима сложна инсталация, просто пропуснете колан чрез регулатор, след това защелкните презрамка обратно в средата на триъгълник и ги затегнете с лента за носене през рамо.Най-накрая, преместете регулатора в удобно положение, в каквото искате.А регулатор на скоби на предпазен колан за възрастни може да се остави на колана за сигурността, за по-лесно следващата употреба. 【Купи с увереност】 Нашият клип за колан на автомобила е аксесоар за интериора на автомобила от премиум-клас, който ще ви осигури най-доброто изживяване от шофирането.Особено подходящ за деца, бременни жени и хора дребен на ръст.Дръжте колан далеч от шията !.Насладете се на комфортно пътуване.Направете на детето е по-безопасно.Универсална скоба за фиксиране на рамото и удар на колана.Стилен дизайн на формата.Лесно е да бъдат въведени.

Декларирани характеристики