.

Кристален Кутия за Салфетки, Поставка за Хартия с Куха Дърворезба, Аксесоари за Офис Бюрото, Държач за Кърпички, Сватбена Украса за Кухня, Хол, Офис

Кристален Кутия за Салфетки, Поставка за Хартия с Куха Дърворезба, Аксесоари за Офис Бюрото, Държач за Кърпички,

BGN 18.47

Сума
Налично за поръчка

Той е украсен с покритие железен материал и кристални мъниста, а сребърна повърхност е боядисана, практична и трайнаМодерен и елегантен кристален повърхност е блестяща, което прави кутия за салфетки е много красива.Издълбани дизайн придава усещане за самочувствие и естествена свежест и ще се превърне в чудесно допълнение в кухнята, в хола, офиса.Титуляр декоративни кутии за салфетки оборудван с горната част на плъзгача за задържане на салфетки на място и разполага с голям отвор за бърз и лесен достъп.Устойчиво основа, база, изработени от плоча от неръждаема стомана, която лесно се плъзга и безопасен за използване.Той е украсен с покритие железен материал и кристални мъниста, а сребърна повърхност е боядисана, практична и трайна.Модерен и елегантен кристален повърхност е блестяща, което прави кутия за салфетки е много красива.Издълбани дизайн придава усещане за самочувствие и естествена свежест и ще се превърне в чудесно допълнение в кухнята, в хола, офиса.Титуляр декоративни кутии за салфетки оборудван с горната част на плъзгача за задържане на салфетки на място и разполага с голям отвор за бърз и лесен достъп.Устойчиво основа, база, изработени от плоча от неръждаема стомана, която лесно се плъзга и безопасен за използване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за салфетки с кристали Материал : Галванично желязо + кристал Тегло : прибл. 735 g / 25,9 унция Размер на продукта : прибл. 22,5x13,5x8 см/8,9x5,3x3,1 инча, Технология на производство : гальванопокрытие, рязане Област на приложение : хол, спалня, кабинет и т. съдържание на Пакета : 1 кутия за салфетки с кристали Забележка : 1. Моля се допуска грешка в 02 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Crystal Tissue Box
Material:
Electroplated Iron + Crystal
Weight:
Approx. 735g/25.9oz
Product Size:
Approx. 22.5 x 13.5 x 8cm/8.9 x 5.3 x 3.1in
Product Technology:
Electroplating, Cutting
Scope of Application:
Living Room, Bedroom, Study, Etc
Package List:
1 x Crystal Tissue Box:
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :