.

NICKANG 7 Pack Bag за пари с цип за пари | 11,25 x 6,25 | 7 цвята | Банкови депозити чанта от изкуствена кожа с прозорец за идентификация в рамка и 7 празни карти за съхранение на пар?

NICKANG 7 Pack Bag за пари с цип за пари | 11,25 x 6,25 | 7 цвята | Банкови депозити чанта от изкуствена кожа с прозорец за

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✔【Набор от 7 мешочков за пари】 : В този комплект са включени 7 мешочков за пари 7 цвята, осигуряващи удобен и организиран начин за съхранение на пари в брой, чекове, полици и квитанции, товарителници, банкноти и монети и управление ✔【Трайни и висококачествени материали】 : Произведени от висококачествена изкуствена кожа, тези кесии за пари в брой с цип трайни и издържат ежедневно носене.Здрав цип осигурява безопасността на вашите неща. ✔【Прозореца на лична карта в рамка и празни карти】 : Всяка банкова чанта идва с прозорец за самоличност в рамка, опростяване на маркировка и идентификация на съдържанието.Освен това, в комплекта са включени 7 празни карти за по-нататъшно персонализиране и организации. ✔【Преносимост и гъвкавост】 : Тези банкови депозити чанти леки и компактни, което ги прави идеални за използване в движение.Можете да ги използвате у дома, в офиса или за банкови депозити. ✔【Комплексно използване】 : Набор от мешочков за пари NICKANG 7 Pack е подходящ за фирми, частни лица и организации, които боравят с пари и други финансови документи.Това е незаменим инструмент за всички, които искат да останете организирани и да си осигурят финансови активи.Здрав материал за производство на изкуствена кожа. Унисекс и универсално използване.Може да се използва за съхранение на пари, монети, чекове, полици и квитанции, операции с пари и други полезни неща, като например паспорти, канцеларски материали, средства за грим, проверки от офис и училищни доставчици, банкови извлечения и други важни документи.

Декларирани характеристики