.

Подмяна на LCD екрана Ace Tech Cellular за iPhone 12 Pro Max 6,7 инча (A2342, A2410, A2412, A2411) Комплект за ремонт на допир екран и с Набор от инструменти Дисплей, Дигитайзер, Рамка при Събиране?

Подмяна на LCD екрана Ace Tech Cellular за iPhone 12 Pro Max 6,7 инча (A2342, A2410, A2412, A2411) Комплект за ремонт на

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

СЪВМЕСТИМИ МОДЕЛИ - Съвместим с i Phone 12 Pro Max 6,7 инчаНомер на модела на гърба на капака : A2342, A2410, A2412, A2411. Набор от ИНСТРУМЕНТИ - НА всеки ред е приложен взаимозаменяеми екран в събирането и набор от инструменти, защитно фолио за екрана и лепило за бърза и лесна инсталация.Но в комплекта не са включени следните слушалки, предна камера, сензор за близост и метален заден панел с жидкокристаллическим дисплей.Моля, изтеглете ги от стария си на екрана.РЕШЕНИЕ – Комплекти за ремонт на екраните може да се използва за ремонт или подмяна на дефектни екрани, проблеми с дисплея, мъртви пиксели, пукнати екрани LCD и проблеми с неправилна отлично възпроизвеждане на цветовете.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО - Всяка събрание се изпробва преди изпращане.Ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ на парите.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви проблеми със стока.Моля, обърнете внимание : Този продукт е съвместим само с i Phone 12 и i Phone 12 Pro 6,1 инча.Номер на модела на гърба на капака : i Phone 12 (A2172, A2402, A2404) и i Phone 12 Pro (A2341, A2406, A2408, A2407).Подмяна на екрана не включва в себе си следния ушния високоговорител, предна камера, сензор за близост и метална задния панел с жидкокристаллическим дисплей.Моля, изтеглете ги от стария си на екрана.Монтаж : В комплекта е включено подробно ръководство за инсталация.Ето някои съвети за инсталиране : 1. Моля, изключете гъвкав кабел на батерията от устройството, преди да инсталирате нов екран.Неспазването на това изискване ще доведе до това, че на екрана не се включва. Не се внимателно се прилага натиск върху ъглите на LCD панели. Всички винтове с различна дължина, се уверете, че те са поставени на оригиналното си място. Моля, проверете LCD дисплей и се уверете, че гъвкав кабел в добро състояние и на съединителя не е боклук. Бъдете внимателни с части за свързване flex кабел при теглене и инсталиране.НЕ перегибайте и не прилагайте прекомерно усилие, която може да се скъса гъвкав кабел.Решение на проблема : Ако след инсталацията възникнат проблеми, например : не може да се включи, няма докосване, няма функции на бутоните home, мига, линията на екрана и т. Моля, уверете се, че конектори гъвкави кабели са правилно свързани към платка за управление, и проверете дали всички гъвкави кабели в добро състояние.

Декларирани характеристики