.

Сгъваем Лъжичка За Какашек за домашни любимци в продажбите на дребно, Преносим Лъжичка За Какашек за Кучета, Санитарен Събиране на Кучешки Отпадъци, Пречистване на

Сгъваем Лъжичка За Какашек за домашни любимци в продажбите на дребно, Преносим Лъжичка За Какашек за Кучета, Санитарен Събиране

BGN 28.92

Сума
Налично за поръчка

Преносим : Лъжичка за почистване какашек има малко тегло, лесен за носене или преместване
Удобно : Лъжичка за почистване какашек е снабден с вграден кабинета за торбата за боклук, така че при вас всичко е готово.Използвайте ролки всеки стандартен размер.
Прибиращ : на Задната страна се регулира по размер, така че можете да загреба всичко това.Най-добре е подходящ за малки и средни кучета и домашни любимци.
Ефективно : Премахване на куче какашки и отпадъци от всяка повърхност, без да използвате ръцете си.Съхранявайте тротоари и зелени площи се поддържат чисти! . Цвят : син Предназначен за лесно захващане с една ръка върху всякакви повърхности.Изработен е от пластмаса с широка, удобна дръжка.Прави почистване бързо, лесно и гигиеничной.Лесно премахване на отпадъците с помощта на лъжичка за хващане с една ръка.Лек, устойчив, удобен и лесен за съхранение.Полезна и лесна за почистване на домашни любимци.С дръжка, удобен за използване.Материал : Пластмаса Размер : 14 X11,5 см.

Декларирани характеристики