.

Светлинни ефекти светлини LINKITOM на покрива -30 led аварийни Мигащи Сигнални фарове с Магнитна основа за снегорин, Камиони, Строителни машини (Амбър / Бяло)

Светлинни ефекти светлини LINKITOM на покрива -30 led аварийни Мигащи Сигнални фарове с Магнитна основа за снегорин, Камиони,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

СУПЕР ЯРКА : 30 led чипове с висока интензивност с висока видимост при дневна светлина, в полунощ, в дъжд или мъглаПодобряване на безопасността при шофиране и избягвайте нещастните случаи.Лесна инсталация : идва със силни магнити (тест на скоростта до 60 мили в час, но не пада) и приставка адаптер ключа 12-24 В. Просто трябва да прикачите силни магнити за всеки метална корпуса на колата и да включите щепсела на ключа.РЕЖИМИ на СВЕТКАВИЦАТА : 7 различни режима на светкавицата с независим ключа за превключване на режима.Помни последния използван шаблон (recall last pattern).РАЗМЕРИ на ПАНЕЛА : 12" (Ш) x 6.15" (Г) x 3" (В) / Дължина на кабела : директен 13 фута с включването / выключением хранене и независим ключа за управление, щепсела и да играе. / Очакван срок на експлоатация до 50 000 часа.Съвместим с всички автомобили, оборудвани с розетка за захранване 12-24 Век е чудесно за автомобили на спешна помощ, пощенски услуги, строителна техника, предупреждения за безопасност и т. Супер магнит за закрепване в кола., 7 допълнителни модели огнище, на върха на последния режим от паметта., автономен без никакви външни мигалок.Съвместим с всички автомобили, оборудвани с розетка за захранване 12-24 Век е чудесно за автомобили на спешна помощ, пощенски услуги, строителни машини, камион, мотокар камион, трактор, колички за голф, автомобили и UTV, училищни автобуса и сигнали за безопасност и т. Допълнителни функции : . 30 led мини-стробоскопов висока интензивност. 7 различни избираема стробоскопических моделите с едно натискане на бутон.Лесно включване /изключване на захранване и бутон за превключване на режима на независим контрол.Дълъг живот на led светлини, експлоатационен живот над 50 000 часа.Нов дизайн с led оптична леща осигурява по-ярка светлина, която може да се види на по-голямо разстояние.Лесен монтаж : монтира с помощта на магнити, прикрепен към всяка метална върха. Идеален за служители на полицията, пожарната, общински служби, службите за бързо реагиране и на всички, които се нуждаят от подобряване видимостта на автомобилите си.Размери : Показатели : 12 см (Ш) x 6.15 инча (Г) x 3 инча (В). 7 различни режима на светкавицата с независим ключа за превключване на режима.Помни последния използван шаблон (recall last pattern).

Декларирани характеристики