.

28LED Чадър на осветителни тела за вътрешен двор, Акумулаторна безжична led лампа за употреба на чадър, 2 нива, преминете на затъмняване (8LED / 28LED), лесно се инсталира за п?

28LED Чадър на осветителни тела за вътрешен двор, Акумулаторна безжична led лампа за употреба на чадър, 2 нива, преминете на

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

?【Обновен 28 LED лампа за външно чадър 】 Лампа за външно чадър с 28 светодиоди и максимална мощност от 400 лумена е достатъчно ярка съответния USB кабел за по-удобно бъде зареждана чрез захранване, компютъра или стенно зарядно устройство. ?【Две нива на яркост (28led / 8 LED)】 можете да изберете използването на 8 led приглушенного осветление или 28 светодиоди пълно осветление за настройка на яркостта на активната почивка през нощта. ?【Акумулаторна общ лампа за двор】 Благодарение на вграден 2-ма на висококачествени екологично чисти аккумуляторным батареям, лампа за чадъри двор ще изгори 18-54 часа след пълно зареждане в продължение на 8 часа. ?【Лесна инсталация, безжичен дизайн】 Led лампа за употреба на чадър е снабден с гъвкава скоба за автоматично регулиране, която може да закачите на солнцезащитном козирка, без използване на инструменти по време на инсталацията.Лампа за чадъри, подходящи за пръти с различна големина (от 0,78 инча до 2,04 инча) в диаметър и подходящ за повечето терасни чадъри. 【Корпус от ABS-пластмаса и преносими】 Благодарение на високия мазнини в сферата на корпуса ABS, вътрешен двор с външното осветление портативно и удобно.Можете да зареждате от захранващ блок или адаптер за захранване на лаптопа.Той е идеален за използване на открито, на къмпинг, нощно занимание за свободното време и много други неща!. –Вградени акумулаторни батерии. –Значително спестяване на енергия. – По-ефективно, отколкото Други по-Стари версии. Този чадър лампа за вътрешния двор може да се зарежда от адаптер за захранване на лаптоп power bank, това ще отнеме около 8 часа.Светлина ще изгори в 18-54 часа. Батерии добре защитени и не се нуждаят от подмяна.Моля, не правене на снимки на корицата. Фенер-чадър е снабден с подходящо зарядно, USB-кабел.И адаптер в комплекта не е включена. 2 Ниво на яркост на чадър фенер.Регулируема скоба.Широко прилагани led чадър светлини.Високо светлина с включени 28 светодиоди - минете надясно.Приглушена светлина с включени 8 светодиода - преминете наляво.Размер на свещника : 7-7 / 8 "x 7-7/8" x 1-7 / 8"". Брой на светодиодите : 28. Срокът на живот на светодиодите от 50 000 часа.Лумена : МАКС 400лм при силно осветление / Мин 120лм при слабо осветление.Време за ползване : повече от 18 часа при ярка светлина / повече от 54 часа при слабо осветление.

Декларирани характеристики