.

LEONLITE, 20 Опаковки Непромокаеми Телени гайки 22AWG-16AWG, Външно уплътнение, са на Разположение Електрически Конектори за усукване на проводници В Мокро място, Ниско напр?

LEONLITE, 20 Опаковки Непромокаеми Телени гайки 22AWG-16AWG, Външно уплътнение, са на Разположение Електрически Конектори

BGN 58.20

Сума
Налично за поръчка

✅ Широка съвместимост : Следните сензори, кабели, съвместими с този външен соединителем тел : тел 16 AWG, 18 AWG, 20 AWG и 22 AWG ✅ Пропускателна способност при високо напрежение : Това е кабелна връзка въз основа на подаване на електрическа енергия с напрежение до 600 В, което отговаря на всички изисквания към захранването. ✅Проста и запечатани инсталация : Конструкцията на винтови резби и нетвердеющий силикон осигуряват бърз и надежден процес на инсталация, защита на връзката от излагане на елементите. ✅Издръжливост при тежки условия, Благодарение на диапазон от температури от -40 ° F до 392 ° F и способността да работят във влажни условия на този съединител е подходящ за различни приложения на открито. ✅ Качество, на когото се доверяват на : свързани с 5-годишна гаранция гарантира вашето удовлетворение и защита на дълги години. ✅ Широка съвместимост : Следните сензори, кабели, съвместими с този външен соединителем тел : тел 16 AWG, 18 AWG, 20 AWG и 22 AWG. ✅ Пропускателна способност при високо напрежение : Това е кабелна връзка въз основа на подаване на електрическа енергия с напрежение до 600 В, което отговаря на всички изисквания към захранването. ✅Проста и запечатани инсталация : Конструкцията на винтови резби и нетвердеющий силикон осигуряват бърз и надежден процес на инсталация, защита на връзката от излагане на елементите. ✅Издръжливост при тежки условия, Благодарение на диапазон от температури от -40 ° F до 392 ° F и способността да работят във влажни условия на този съединител е подходящ за различни приложения на открито. ✅ Качество, на когото се доверяват на : свързани с 5-годишна гаранция гарантира вашето удовлетворение и защита на дълги години.

Декларирани характеристики