.

Маритаун, 4 юли, Завеси за душ с Джуджетата, за декора на Банята, 72 x 72 инча, Червени, Бели и Сини Завеси за душ с Фойерверки, Комплект Завеса за душ с Патриотичен Флага ?

Маритаун, 4 юли, Завеси за душ с Джуджетата, за декора на Банята, 72 x 72 инча, Червени, Бели и Сини Завеси за душ с Фойерверки,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Комплекти, пердета за душата на Ден патриотична памет 】 Завеса за душа в Деня на независимостта на 180 x 180 см / 72x72 инча, душ завеси със стандартен размер, също така е идеално за повечето вани, душ кабини, къщи, апартаменти, и всички други места, където се нуждаете от надеждна завеса за душТой може добре разкрасяване на вашата баня и да донесе красота във вашия интериор. ?【Водоустойчив материал 】 Набор от червено-бели и синьо-завеса за душ, изработени от полиэстеровой тъкан, който е водоустойчив, издържа на образуването на бръчки, може да се пере.Можете също така да дарят тази красива завеса за душ семейството и приятелите си на Деня на Независимостта, Ден на памет, Ден на труда, лятна парти. ?【Набор от аксесоари за баня 】Завеси за душ Stars Firework и постелки за баня красив цвят, придават на банята нов вид.Красиви цветове и модели ще ви помогнат да се отпуснете и да се почувствате комфортно в душата. ?【3 D Завеси За Душ Декор на Банята】Нашия патриотичен комплект завеси за душ в банята е обзаведена с класически червено-бяло-синя звездна топка, фойерверки, камион, флага на сащ, принтом """джуджетата на 4 юли".Модерна технология за 3 D печат на рисунки ще направи фигурата по-ясен, ще даде на вашата баня нов вид и да изпълни празнична атмосфера.Може да се използва в домашната си баня, вани, хостел, апартамент, хотел, микробус на колела, клуб, фитнес зала или просто като фон, на гоблен. ?【Лесна инсталация 】 Набор от завеса за душ President ' s Day в банята с устойчиви на корозия на кръгчета подходящ за душ и вана всеки стандартен размер.Той също така работи с прави или извити душ пръчки.Ние безплатно ще ви предоставим 12 пластмасови куки.Направете го по-удобно за инсталиране.Име на продукта : Завеса за душ Ден на независимостта Материал : водоустойчив полиестер, пластмаса нето Тегло на продукта : 0,35 кг бруто Тегло на продукта : 0,3 кг Размер на продукта : завеса за душ 180 * 180 см (72 * 72 инча) Размер на опаковката : 28*20*2.2 см Опаковъчен лист : 1бр * душ завеса за душ 12шт * пластмасови куки за Продажба : 1. [Водоустойчив дизайн] - Завеса за душ, изработен от полиестерен плат, водоустойчив, быстросохнущей, здрава, лека и гладка Специален материал има водоустойчива функция-запазване на банята чиста и суха след душ. [Лекота на инсталиране на] - Завеса за душ, подходящ за душ и вана всеки стандартен размер, както и за прави или извити душ пръти.

Декларирани характеристики