.

Passnag Светлинна Сабя Играчка Безкрайно Промяна на Цвета Поддръжка на Недвижими Fx Heavy Dueling RGB Светлинна Сабя 5 Звукови Шрифтове Алуминиева Дръжка на Меч Играчка за Дец?

Passnag Светлинна Сабя Играчка Безкрайно Промяна на Цвета Поддръжка на Недвижими Fx Heavy Dueling RGB Светлинна Сабя 5 Звукови

BGN 39.31

Сума
Налично за поръчка

【Алуминиева дръжката и траен нож от КОМПЮТЪР】 дръжката от алуминиева сплав анодирована, прекрасно полиран, подходяща и нежна, удобна в плен, здрава, я не е лесно да се деформира, е трудно да се надраскатИ идва с опаковъчна лента за подобряване на съединителя.Удароустойчив нож от PC дебелина 80 см, с дебелина на стената на тръбата, 2 мм, преносимо.Горната част на острието е покрита с найлоново фолио, която лесно пада, устойчиви на удар и издържа на тежки двубои. 【По-надеждна защита на】меч е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah, която може да работи 2,5 часа при 4-часово зареждане.Чип има вградена защита от презареждането и овърдрафт за да се предотврати прегряване по време на зареждане и защита на вашата сигурност. 【5 шрифтове и 12 цвята】 RGB light saber вградени 5 звукови шрифтове за филми, 12 вида безкрайна смяна на цвят, реален звук плавно завоя, силен вятър, светкавица, когато се сблъскат ви позволяват да се потопите в истински филм. 【Светлинен меч на Дарт Моул 2 в 1】 Конектор не се изисква, просто развийте основата на един от светлинни мечове, и две дръжки могат да се сглобят. 【Сценарий за използване на】 Модерен меч премиум-клас е за партита, спорт на открито, семейни забавления, бивакуване на открито, на Коледа, Хелоуин, led мечове за деца и възрастни.У нас има 12 месеца гаранция и пълно следпродажбено обслужване, което помага навреме да оказват помощ и при необходимост от безплатно изпращане на резервни части.

Декларирани характеристики