.

Контейнер за зърно Контейнер за ориз Голям Контейнер за ориз 10 кг Контейнер за съхранение с капак на Контейнер За съхранение на ориз Контейнер за съхранение на ори?

Контейнер за зърно Контейнер за ориз Голям Контейнер за ориз 10 кг Контейнер за съхранение с капак на Контейнер

BGN 83.23

Сума
Налично за поръчка

Идеален за съхранение в кухнята : подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, шипучки, полезни органични продукти, зърнени храни или зърнени закускиБлагодарение на специален механизъм за ограничаване вие можете лесно да отворите или затворите нашите пластмасови контейнери.С помощта на размерите на чашата кутията може да се затвори и да се измери количеството на продуктите.Висококачествени кухненски контейнер за ориз с добра герметичностью.СИГУРНОСТ : Висококачествено място за съхранение, позволява ви да запазите продуктите свежи и вкусни. 4-затваряне на трети страни на капака : те са стегнати, така че нито влага, нито въздух не прониква вътре.Това ще запази вашите сухи храни, пресни и ароматно.Спестете много място в кухнята и шкафчетата за по-добра организация кухня.Параметри : Материал : полипропилен.Размери на продукта : 30x21,5x25 виж съдържание на Пакета : 1 х контейнер за ориз. 1 х мерителна чашка.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. БЕЗРИСКОВИ ИНВЕСТИЦИИ: Нашите контейнери за съхранение на зърнени храни, сигурност, завоюют вашата любов.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Material:
polypropylene.
Product dimensions:
30 x 21. 5 x 25 cm.
Package contents:
1 x rice container.:
1 x measuring cup.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us.:
RISK-FREE INVESTMENT:Our cereal storage containers will definitely win your love. If you have any questions, you can contact us via email. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :