.

Плюшен Възглавница с Динозавром BIOTAT, Плюшен Възглавница с Динозавром, Мека играчка Плюшен с Динозавром, Пиле-Динозавър за Украса на стаите и рожден Ден, Идеи за Кре?

Плюшен Възглавница с Динозавром BIOTAT, Плюшен Възглавница с Динозавром, Мека играчка Плюшен с Динозавром, Пиле-Динозавър

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

⇪Приказно плюшени играчки : Тези сладки динозаврите съчетават в себе си очарованието на праисторически същества, създавайки прекрасна играчка за децаТе имат дизайн във формата на пиле и ярка форма, които ги съживят.Децата се забавляват с прекрасен външен вид и мека текстура. ⇪Меки и удобни : Тези плюшени играчки са изработени от висококачествени плюшени тъкан, мека на допир и нежна за кожата.Те обнимающие и топли, чрез осигуряване на комфорт и уют за децата.Те са идеални, за да се прегръщат, да спи или да играе с тях. ⇪Очарователни и уютни : Тези плюшени играчки са очарователни и уютны, изработени от висококачествени материали и луксозно зашити, за да се осигури дълготрайност и красота.Те са идеални за украса на мека мебел, което хола нотка на забавление и уют.Също така е хубаво да държи в ръцете си и да играе с тях, благодарение на подходящ размер и форма. ⇪ - Добри спомени за партита : Тези плюшени играчки с пилета-динозаврите - добри спомени за партита за деца, които обичат динозаврите и в. Те са популярни сред момчетата и момичета от всички възрасти, а също така от тях стават страхотни подаръци за рожден ден.Те са меки, сладки и с тях е забавно да се играе. ⇪ Красиви и уютни динозаврите : Тези плюшени играчки с пилета-динозаврите повече от просто красиви и уютни.Те също са чудесен начин да съживи темата за динозаврите и за вашите деца.Вашите деца ще се радвате на прегръща с тях, преди лягане и да ги покажете на своите приятели, които споделят страстта към динозаврите.Тези плюшени играчки са идеални спътници на динозаврите за вашите деца. ⇪Приказно плюшени играчки : Тези сладки динозаврите съчетават в себе си очарованието на праисторически същества, създавайки прекрасна играчка за деца.Те имат дизайн във формата на пиле и ярка форма, които ги съживят.Децата се забавляват с прекрасен външен вид и мека текстура. ⇪Меки и удобни : Тези плюшени играчки са изработени от висококачествени плюшени тъкан, мека на допир и нежна за кожата.Те обнимающие и топли, чрез осигуряване на комфорт и уют за децата.Те са идеални, за да се прегръщат, да спи или да играе с тях. ⇪Очарователни и уютни : Тези плюшени играчки са очарователни и уютны, изработени от висококачествени материали и луксозно зашити, за да се осигури дълготрайност и красота.Те са идеални за украса на мека мебел, което хола нотка на забавление и уют.Също така е хубаво да държи в ръцете си и да играе с тях, благодарение на подходящ размер и форма. ⇪ - Добри спомени за партита : Тези плюшени играчки с пилета-динозаврите - добри спомени за партита за деца, които обичат динозаврите и в. Те са популярни сред момчетата и момичета от всички възрасти, а също така от тях стават страхотни подаръци за рожден ден.Те са меки, сладки и с тях е забавно да се играе. ⇪ Красиви и уютни динозаврите : Тези плюшени играчки с пилета-динозаврите повече от просто красиви и уютни.

Декларирани характеристики

Product Name:
Chicken Dinosaur
material:
plush
Style/Size/Weight:
1. Thunder Dragon 33*48cm 0.2kg:
2. Stegosaurus 30*45cm 0.2kg:
3. Tyrannosaurus Rex 33*40cm 0.2kg:
4. Pterosaur 29*43cm 0.2kg:
5. Triceratops 30*45cm 0.2kg:
Packing List:
1*Dino Chicken :