.

Еластичната Залепваща превръзка от неопрен за Прозрачни Ленти, Меки Прозрачни Превръзки, Послеоперационная Водоустойчив, Лента за Душата, Бинтовая Филм, Прозрачн?

Еластичната Залепваща превръзка от неопрен за Прозрачни Ленти, Меки Прозрачни Превръзки, Послеоперационная Водоустойчив, Лента

BGN 30.15

Сума
Налично за поръчка

Мек Прозрачен Дизайн за рани : Залепваща превръзка е водоустойчив, така че можете да вземете душ или се плува, както обикновено, без да се притеснявате за това, че вашата рана ще попаднат във водатаЗащитете кожата си от замърсяване или допълнително решетка с помощта на нашата превръзки.Мека прозрачна превръзка - Широк спектър от приложения : Намотанную фолио може да се използва за защита на пъпа в душата на детето, определяне на различни мазила, наранявания, драскотини и рани, за определяне на катетър и тръби с игла.Прозрачна превръзка от неопрен за защита на кожата : Превръзка от неопрен за кожата е изработена от устойчив полиуретан, тънка и мека, приятна за кожата и плътно прилепнали.Тези водоустойчиви самозалепващи превръзки са много полезни, след травма или татуировки.Може да защити кожата от външните триене и вода.Мека, дишаща и растягивающаяся превръзка : Прозрачен филм притежава отлична пропускливост на въздуха, което осигурява комфорт за вашата кожа, както и еластичен материал ви позволява да се движат свободно.Мек и портативен дизайн с прозрачна превръзка : гуманизированный дизайн, може да се режат по желание.Лек и малък по размер, лесна за съхранение и переноске, идеални за дома или за пътуване. ДИШАЩА И еластична : Прозрачна амбалажна филм е отлична пропускливост на въздуха, което осигурява комфорт за вашата кожа, както и еластичен материал ви позволява да се движат свободно. Водоустойчив дизайн : Залепваща превръзка е водоустойчив, така че можете да вземете душ или се плува, както обикновено, без да се притеснявате за това, че вашата рана ще попаднат във водата. Широка гама от приложения : Намотанную фолио може да се използва за защита на пъпа в душата на детето, определяне на различни мазила, наранявания, драскотини и рани, за определяне на катетър и тръба за игла. Защита на кожата : Кожни превръзка от неопрен, изработен от устойчив полиуретан, тънка и мека, приятна за кожата и плътно прилепнали.Може да защити кожата от външните триене и вода. Портативен дизайн : гуманизированный дизайн, може да се режат по желание.Лек и малък по размер, лесна за съхранение и переноске, идеални за дома или за пътуване.br /> Размер : прибл. 10 см x 10 м / 3,9 инча x 10,9 ярд Приложение : Непромокаеми превръзки могат да предпазят кожата от външния триене и вода, което позволява на кожата ви да растат здрави, можете да използвате самозалепващи се лепенки за вашата кожа Списък опаковка : 1 ролка на пластира.

Декларирани характеристики