.

LUORNG 2В1 От Неръждаема Стомана 27 Мотиви За Изтриване на Цифра, Щит за Чертане, Транспортир на 360 градуса и Комплект за създаване на кръгове

LUORNG 2В1 От Неръждаема Стомана 27 Мотиви За Изтриване на Цифра, Щит за Чертане, Транспортир на 360 градуса и Комплект за

BGN 3.26

Сума
Налично за поръчка

Инструмент за рисуване 27 рисунки, стирающий рисунки, изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е твърда, но здрава, да се огъне, но не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е с лесен и той е удобен за носенеИнструмент за изготвяне на чертежи 27 Patterns Erasing е много фина консистенция и гладки ръбове, което е удобно за изтриване на ненужни или неправилни линии в процеса на рисуване с молив и защитава целостта на съседни линии.Има и няколко смешни снимки за рисуване, за да можете да създадете различни модели по свой вкус.Линийка за чертане с ъгъл на измерване на пълен кръг на 360 градуса е изработена от висококачествена пластмаса, я не е лесно да се прекъсне, с полирани ръбове, гладка и лесна за рисуване.Дизайн с кръгла отвор позволява лесно да рисува малки кръгове.На кръгла отверстии има индикатор за размера на радиуса, с помощта на който е удобно да рисува окръжност с различни радиусами.Подходящи за художници, студенти, архитекти, учители, дизайнери, шивачи и представители на други професии, може да ви помогне да рисува, да се измери, зарисовывать, зарисовывать и т., за да се подобри ефективността на работа.Пратката включва : 1 бр. инструмент за изтриване на цифра, с 27-шарени и 1 бр. транспортир с пълен кръг на 360 градуса. 27 Шаблони, стирающих чертежный инструмент за изготвяне на Спецификация : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 91 mm x 57 mm / 3,58 "x 2,24" Характеристики : Специални инструменти за рисуване, които могат да се използват за изтриване на линии и рисуване с различна графика.Тънък и гъвкав, той лесно се деформират. Транспортир с пълен кръг на 360 градуса Параметри : материал : пластмаса Цвят : цветен прозрачен Диаметър : 115 мм / 4,53 "Дебелина : 2 мм / 0,08" Характеристики : Прозрачен пластмасов материал, ясен и лесен за четене, може да се използва за измерване на ъгли, кръгли дупки са маркирани с радиус на кръга, един добър помощник за чертане на кръгове.В комплекта са включени : 1 инструмент за изготвяне на чертежи, стирающий 27 шарки. 1 линия за рисуване с пълна наклон под ъгъл от 360 градуса.

Декларирани характеристики

Material:
Stainless steel
Color:
silver
Dimensions:
91mm x 57mm/3.58 x 2.24
Features:
Special tools for drawing, which can be used to wipe line art and draw various graphics. Thin and flexible, not easy to deform.
360-degree full-circle protractor:
Specification:
material:
plastic
Color:
color transparent
Diameter:
115mm/4.53
Thickness:
2mm/0.08
Features:
Transparent plastic material, clear and easy to read, can be used to measure angles, round holes are marked with a circle radius, a good helper for drawing circles.
The package contains:
1 x 27 Patterns Erasing Drawing Drafting Tool.:
1 x 360 Degree Full Circle Angle Drawing Ruler. :