.

Сервировочная Прибори IAXSEE 11 бр., Големи Лъжици, Вилици, Щипки от Неръждаема Стомана, Сервировочный Сервиз за торти, Отличен за опресняване, Банкетной партита, Сребр?

Сервировочная Прибори IAXSEE 11 бр., Големи Лъжици, Вилици, Щипки от Неръждаема Стомана, Сервировочный Сервиз за торти, Отличен

BGN 20.26

Сума
Налично за поръчка

【Идеалната комбинация】 набор от метални сервировочной съдове за готвене от 11 теми включва 2 големи обслужването лъжици, 2 големи обслужването на лъжици с прорези, 2 големи обслужването вилици, 2 големи обслужването на маша, 2 малки щипки за лед и 1 сервировочный сервиз за пайове сервировочный голям набор от прибори за хранене от неръждаема стомана за партита идеално отговарят на вашите ежедневни нужди сервировке, готвене, печене, филтриране. 【Много приложения】Практични 9-инчов клещи позволяват да се обърнат хляб, бургери или риба, да приготвяте месо на скара или се използват като маша за салата.Други 6-инчов малки клещи са подходящи за подаване на парчета захар, лед, желатин, резени лимон, бонбони или кисели краставички и т. с решетъчна лъжица и с вилица може да се разделят на твърди продукти от течност, както и солидна лъжица без дупки оптимално подходящ за разбъркване и сервиране на храната с дебела превръзка.На пироговом серванте перфектно сервира пържоли, лазаня, сладкиши, пица, сладкиши и други ястия. 【Оптималния размер на】 Дължина на голям сервировочного щипца е около 9,4 инча, а други малки сервировочных машата за лед - около 6 инча.Дължина сервировочных лъжици е около 8,5 см, дължина на сервировочной вилици - около 8,8 см, а дължината сервировочного маса за торти - около 9 см. Те са подходящи за всякакви събития, партита и коктейли, и са подходящи за кейтеринга, барбекю, сватба, тържество, банкет, празнична храна, лакомства в къщи, в ресторант, хотел и т. 【Надежден материал】 Този набор от сервировочной съдове за готвене, изработени от огледално полирана силен от неръждаема стомана, не е податлив на корозия и не съдържа вредни вещества, която осигурява ежедневно използване и на вашето здраве.Здрав и не се огъва, лесно за почистване, могат да се мият в миялна машина и да се използват повторно. 【Полезен подарък】Сервировочный набор от прибори за хранене - това е най-добрият подарък за вашето семейство, приятели, колеги или съседи на нов дом, който е добре и е подходящо за сервиране на ястия, приготвяне на храна, премахване на твърди храни, сервиране на маса с храна и напитки. Набор от сервировочной съдове за готвене от 11 теми е изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчив на корозия и огледално полиране, което осигурява дълготрайна ежедневна употреба и запазва блясъка, предоставя приятно обслужване в ресторантите.

Декларирани характеристики