.

Възглавница Lee My, Мека възглавница с Възел, Мека Възглавница Ръчна изработка, Интериор за Спални, Многонитевое Ширити, Плюшени Възглавници с Възел, подарък за Момич?

Възглавница Lee My, Мека възглавница с Възел, Мека Възглавница Ръчна изработка, Интериор за Спални, Многонитевое Ширити,

BGN 23.52

Сума
Налично за поръчка

Памук, кадифе ❈❈❈ Многократно използване : Мека узелковая възглавница може да бъде приложен към всяка форма, колкото е необходимо, така че тя може да бъде възглавница, която можете да давате на своя домашен любимец. подходящи за всички сезони, независимо дали това е семейство, офис, разтегателен диван, спалня, украса на дивана. ❈❈❈ Сигурно запълване : Възглавница пълна высокоэластичным хрустальным кадифе (отвън) + полипропиленовым памук (вътре). ❈❈❈ Лесно почистване : Меки възглавници, ръчно изработени лесно почистване от петна или се изпират в колата и се изсушават в перална машина при ниска температура. ❈❈❈ Мека еластична тъкан : Всяка въздушна възглавница е проектирана и изработена на ръка.Външния слой е покрит с сверхмягким плюшем.На допир е мека и е абсолютно безвреден за кожата. ❈❈❈ Перфектна украса : Плюшени възглавници с възел меки и приятни, с уникален дизайн, и са достатъчно сладки, за да се превърне в украса за спални, игри стая и детска стая. ❈❈❈ Многократно използване : Мека узелковая възглавница може да бъде приложен към всяка форма, колкото е необходимо, така че тя може да бъде възглавница, която можете да давате на своя домашен любимец. подходящи за всички сезони, независимо дали това е семейство, офис, разтегателен диван, спалня, украса на дивана. ❈❈❈ Сигурно запълване : Възглавница пълна высокоэластичным хрустальным кадифе (отвън) + полипропиленовым памук (вътре). ❈❈❈ Лесно почистване : Меки възглавници, ръчно изработени лесно почистване от петна или се изпират в колата и се изсушават в перална машина при ниска температура. ❈❈❈ Мека еластична тъкан : Всяка въздушна възглавница е проектирана и изработена на ръка.Външния слой е покрит с сверхмягким плюшем.На допир е мека и е абсолютно безвреден за кожата. ❈❈❈ Перфектна украса : Плюшени възглавници с възел меки и приятни, с уникален дизайн, и са достатъчно сладки, за да се превърне в украса за спални, игри стая и детска стая.Възглавница с мек възел, мека възглавница ръчна изработка, интериор за спални, ламинирано ширити, плюшени възглавници с възел за момичета и момчета, Името подарък : Възглавница е с меко възел, Размер възглавница : 100 см/40 инча, 200 см/80 см, 300 см/120 см, 350 cm/140 инча, 400 см/160 см, Цвят : розово-бяло, несовсем бял, млечно бял, Материал : высокоэластичный кристална кадифе (отвън) + полипропилен памук (вътре) е Идеално за декорация : Плюшени възглавници с възел меки и приятни, уникален дизайн, и са достатъчно сладки, за да се превърне в украса за спални, игри стая и Детска опаковка : Възглавница е с меко възел, Възглавница x 1.

Декларирани характеристики