.

YNWUJIN Паркинг Бариери Купчина Удебелена Аварийно Спиране на Портална Паркинг Заключване Заключена Добавъчни Горен Контейнер Гараж Парковочная Купчина по-дълги Ку?

YNWUJIN Паркинг Бариери Купчина Удебелена Аварийно Спиране на Портална Паркинг Заключване Заключена Добавъчни Горен Контейнер

BGN 36.54

Сума
Налично за поръчка

★ Този локатор на колелата, подходящи за гаражи, по-големи паркинги или открити паркинги, за да осигури адекватна защита на вашия автомобил и лична безопасност ★ Коляното може да бъде формирана от един път без заваряване, което значително подобрява устойчивост на удар, идеални за паркинги и пътища. ★ Защитете вашето паркомясто от незаконно паркиране.Когато трябва да спрете, просто сгъвате или отключване. ★ Може бързо да се вдигне на замъка, така че няма нужда от ръчно заключване на него, като на катинар, спестявайки време и усилия. ★ Двойна пръчка, предназначена за увеличаване на устойчивостта на натиск; Без заваряване и увеличаване на силата; Паркинг заключване с двоен механизъм за заключване, предназначени за удължаване на срока на служба. ★ Добре дошли в нашия Магазинс оглед на потребностите на Живота автомобил се превърна в предмет от първа необходимост на днешния ден.Въпреки това, с увеличаването на броя на автомобилите проблем паркиране стана много хлопотной. Охраняем паркинг castle е идеално подходящ за ПарковоКспецификациянАзвание на продукта : Осмоъгълни паркинг заключване Цвят : жълт Размер : 60 * 33 см Височина на каботажните : 33 см Дебелина на стената : 1,5 ММатериал : неръждаема СтальНет Тегло на окото : 4,5 кгупаковка включва : 8 * Расширительные винты2 * Съвет : Ръчно измерване, грешка на измерване 1-2 см, моля, приемете, поради различни ъгли снимка на продукта може да има малка разлика в цвят, продуктът трябва да съответства на реалния продукт.Само самия Продукт, Не съдържа Никакъв Друг продукт.Не са получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас и ние ще Ви помогнем възможно най-скоро искам да Ви кажа : Можете да си купите, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.Ако сте доволни, моля, сложи пет звезди, благодаря ви за подкрепата!Сервизно обслужване : Срок на доставка е (1-2) ден, срокът за доставка е (7-21) работни дни.Ако не сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме и отговорете на вашия имейл в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики