.

RONRONS 8 Бр., Детски Регулируема Каишка за Носене на маски, Удължител, Еластична Маска за животни, Линия за ушите, Конци, Удобен Ухото Куки, Въжета, Еластична Лента, Маск?

RONRONS 8 Бр., Детски Регулируема Каишка за Носене на маски, Удължител, Еластична Маска за животни, Линия за ушите, Конци,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Размер комплектът включва 8 парчета удобни презрамки за закрепване на защитна маска на лицето с различни цветове по ваш избор, те могат да отговарят на вашите различни нужди 【Основната функция на】 : Закрепете малка кука с ластик на маската.Точно като титуляр за точки, просто да си на върха и да носите като огърлица.Ще работи с вашите съществуващи слушалки или лента за глава. 【Лесна употреба】 : Прикрепете малки куки към резинкам на вашата маска.Както и държач за очила, просто сложете си го на главата и носите като огърлица, добре се съчетава с вашата съществуваща поставяне на ухото или превръзка на главата. 【Когато маската не се използва】 : Можете спокойно да го носите на врата си.Той е много подходящ за изпълнение на поръчки, приемане на храна, светски разговори или телефонните разговори и не ще ви позволи да случайно да го загубите или забравите. 【Широко приложение】 : Тези въже-държачи за защита на лицето надеждно закотвени маска на врата, когато тя не се използва, което предотвратява нейната загуба или замърсяване. Много подходящ за медицински сестри, лекари, учители, сервитьори, зъболекари, медицински работници, полиция и т., които трябва да носят маски в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики