.

JINPENGRAN Дизайн Нокти Кристали и Дизайн Нокти AB Бормашина Планински Кристал Стъкло Смесено Тренировка под Формата На Плоски на Дъното DIY Стикер За Нокти, Декорации За

JINPENGRAN Дизайн Нокти Кристали и Дизайн Нокти AB Бормашина Планински Кристал Стъкло Смесено Тренировка под Формата

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ Кристали за дизайн на ноктите, изработени от акрил материал, който е екологично чист, без мирис и безопасно за вашите ноктиПопулярният цвят кристали, с приятни форми и лъскави повърхности ще ви представя един забавен и творчески опит в създаването на нийл арт със собствените си ръце. ★ Качество на изработка : кристали за дизайн на ноктите с кристали и диаманти, изработени от стъкло, което е здрав и надежден.който е много твърд и лесно се съборят.Покритие, AB здраво залепен към външната повърхност на всяка кристална топка със здрав блясък. ★ Форма на диамант : машинно точно рязане, высоковакуумное покритие светлоотразителен слой фолио, блестящи малки кристали, нашият планински кристал, прозрачен, без мехурчета, примеси и така нататък. ★ Широко приложение : Комплект бижута от страз с плоска задната част на подходящи не само за ноктите на ръцете и краката, но и за занаяти собствените си ръце, калъфи за мобилни телефони, дрехи, очила, производство на пощенски картички, боди-арт и грим на лицето и т. ★ Перфектен подарък : 3d скъпоценни камъни, смесени форми за нокти, кристали са идеални, това е прекрасен избор за вас, да ги изпраща на своите приятелки и семейства като подарък. ★ Кристали за дизайн на ноктите, изработени от акрил материал, който е екологично чист, без мирис и безопасно за вашите нокти.Популярният цвят кристали, с приятни форми и лъскави повърхности ще ви представя един забавен и творчески опит в създаването на нийл арт със собствените си ръце. ★ Качество на изработка : кристали за дизайн на ноктите с кристали и диаманти, изработени от стъкло, което е здрав и надежден.който е много твърд и лесно се съборят.Покритие, AB здраво залепен към външната повърхност на всяка кристална топка със здрав блясък. ★ Форма на диамант : машинно точно рязане, высоковакуумное покритие светлоотразителен слой фолио, блестящи малки кристали, нашият планински кристал, прозрачен, без мехурчета, примеси и така нататък. ★ Широко приложение : Комплект бижута от страз с плоска задната част на подходящи не само за ноктите на ръцете и краката, но и за занаяти собствените си ръце, калъфи за мобилни телефони, дрехи, очила, производство на пощенски картички, боди-арт и грим на лицето и т. ★ Перфектен подарък : 3d скъпоценни камъни, смесени форми за нокти, кристали са идеални, това е прекрасен избор за вас, да ги изпраща на своите приятелки и семейства като подарък.

Декларирани характеристики

Nail Product Category:
Nail Sequins
Color:
picture color
Weight:
0.02kg
Features & Usage:
3D Rhinestone Nail Decorations:
Easy to apply on natural or artificial nails:
Clean the surface of your nails, apply the base polish, put the shape you liked on the nails:
You also can use them to decorate your phone,home,glass,ect:
Notes:
Please allow a little errors on the size due to manual measurement.:
The colors may exist slight differences due to different screens.:
Swallowing risk may exist, please keep away from little kids.:
Your satisfaction is our only wish.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :