.

Деревенское Рокля Набор от Дълги Инструменти Притурка Лъжици. Лъжица Кухненски Прибори за хранене и За Пиене на Цветни Дръжка утайка от Кухня, Трапезария и Бар кръ?

Деревенское Рокля Набор от Дълги Инструменти Притурка Лъжици. Лъжица Кухненски Прибори за хранене и За Пиене на Цветни Дръжка

BGN 24.20

Сума
Налично за поръчка

Размер : 19,5 * 3 виж Лесен за почистванеИзползвайте за приготвяне на кафе, чай, Десерти, Предястия, Давайки им устойчив блясък за всеки ден.Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 410, предназначени за продължителна употреба, безопасност и здраве.Материал : Комплект подложки за чинии от неръждаема стомана, Коледен кръгла маса за хранене за 2-ма души, Малка маса за хранене, комплект за 4 кръгли супени песни с подови изтривалки на разположение за луксозна маса, Комплект за официална маса за хранене, кръгла Малка кухненска маса, комплект за 4 човека, кръгла маса за хранене за 4 човека, комплект постелки за кръгла маса в помещението, маса за Хранене, комплект постелки за 2-ма души под 50 човека в помещение.Комплект за рокли в селски стил, дълги инструменти, притурка, лъжици, кухненски прибори за пиене, цветна дръжка, утайка от кухня, подложки за хранене и бара, кръгли подложки за съдове, тъкани материал : неръждаема стомана, материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана 410, издръжлив на употреба, безопасност и здраве. 1 лъжица лесно да се комбинира със съществуващите прибори за хранене.Лесен за почистване, лъскав, полиран ръб не порежет кожата, могат да се мият в съдомиялна машина.Лесен за почистване, се използва за приготвяне на кафе, чай, десерти, закуски, трайни на всеки ден и да се поддържа устойчив блясък. Размер : 19,5 * 3 виж.

Декларирани характеристики