.

Декор на стените в спалнята на тема видео игри Кралската битка, Артистични щампи и плакати, Слот плакати за момчетата-тийнейджъри, Украса на стаята, подаръци за мом?

Декор на стените в спалнята на тема видео игри Кралската битка, Артистични щампи и плакати, Слот плакати за момчетата-тийнейджъри,

BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

❶ 【Декорация за стени с битката в кралската спалня】 : Тази благородна стенни печат за игри с ужасен дизайнДетска живопис, с дребни печат на хартия може да даде цвят във вашия дом.Това е най-добрият избор за вътрешна декорация на стени, като хол, спалня, кухня, баня, апартамент, трапезария, детска стая, стая за игри, хотели и т. ❷ 【Размер за семейна употреба】 : 16x24inchx1pcs (40x60cmx1pcs), на всеки ред се предлага в картонена опаковка, за да гарантира максимална сигурност.(Забележка : Специална припокриване на съдържанието на изображения, по ръба на всяко изображение липсва бяла рамка.Моля, запознайте се с описанието размер на продукта, преди да купите. ❸ 【Висококачествени материали на платното】 : 100% HD-снимки, отпечатани на висококачествена платно, без избледняване.Използването на нетоксични пигменти, без мирис, водоустойчивост, трайност и точно възпроизвеждане на цветовете.(Забележка : Осветлението, настройките на монитора може да доведе до незначителна разлика в цвета. ❹ 【Щампи кралската битка без рамка】 : В комплекта на нашите картини не са включени рамки за снимки, така че трябва да се подготви подходяща рамка за снимки, за да закачите картина, или да се мотае си директно на стената.Можете да го дари на семейството си или приятели за Коледа, Нова година, Великден, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин и деня на раждане, или можете да го използвате като украса за стаята за гости, апартаменти или нов дом.Това е и най-добрият вариант за Черен петък, или Кибермониторинга. ❺ 【100% Възстановяване или повторно изпращане на】 : Без въпроси!Ние ви гарантираме 100% удовлетвореност, ние сме професионална фабрика за производство на холстов.Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Плакат Xun Fon отпечатани върху платно, използвайте най-добрият материал за художествени стенни щампи, ярки цветове, мека текстура с висока здравина, защита от бръчки, устойчивост на избледняване и използването на непромокаеми мастило.Артистични щампи са изработени от хартия на по-високо качество с изключително внимание към репродукция на истинските цветове на оригинално произведение на изкуството.Той е идеален за декорация на дом, офис, подарък. Размер : 16x24inchx1pcs.Цвят : Детска картина "Кралска битка".

Декларирани характеристики