.

Безжична ръчна клавиатура YUNZII Royalaxe Y68 65% с възможност за гореща замяна, с RGB подсветка, клавишными капачки Double Shot PBT за геймъри / Mac/Win (TTC Gold Pink V2, Y68 Pink)

Безжична ръчна клавиатура YUNZII Royalaxe Y68 65% с възможност за гореща замяна, с RGB подсветка, клавишными капачки Double

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Механични клавиатуриРетро безжични клавиатура.Комплект капачки за ключове и аксесоари. 【65% се Свързват с дръжка, компактен практичност】 Y68 с капацитет 66 комбинации и 1 химикалка.Той се различава практичност и компактността, при запазване на минималистичную компоновку и копче за превключване на режима на безжична и кабелна връзка.Различни алуминиеви декори и икони правят Y68 по-солидно и специален.Функция за превключване на N-key (NKRO) в проводном и безжичен режима ви позволява да използвате Y68 в офиса, у дома и в белите дробове игри при свързване към смартфон, лаптоп и PC. 【Трехрежимное свързване на Безжични и жични клавиатура 】 Един клик, за да промените режима за свързване, вече няма сложен процес.Y68 е снабден с дръжка сребрист цвят, с помощта на която лесно можете да преминете връзка с безжична / Bluetooth / кабелна. Безжичен ключ 2,4 Ghz и подвижна спирала кабел aviator Type-c са включени в комплекта.Вградената батерия с капацитет 3000 mah е в състояние продължи до 350 часа. 【Ключове и стабилизатори с възможност за "гореща" замяна и предварително смазани】 Благодарение на функцията "гореща" замяна Y68 ви позволява свободно да персонализирате процеса на набиране на текст, без запояване.Можете да замените ключове други 3-контактни или 5-контактни механични превключватели.Предварително инсталирани ключове и стабилизатори Gateron Pro предварително намазана, което ви осигурява първокласна устойчивост и отлични усещания при набиране на текст. 【Звукопоглощающий Силиций и Капачки за ключове двоен изстрел】 Клавиатура Y68 има клавишными капачки с двойно действие PBT с извити вълна. 2 регулируеми магнитни опорните крачета осигуряват на клавиатурата 3 равен на ъгъла на наклона.Що се отнася до премахване на резонаторного на звука на клавиатурата и увеличаване на дебелината на звук, клавиатура Y68 има силикон дебелина 3,5 мм PCBA, силикон дебелина от 8.1 мм от долната страна и 2 силиконови облицовки с дебелина 6,1 мм на части интервал. 【Невероятни ефекти RGB и програмируемо софтуер】 Механична клавиатура Royalaxe Y68 има 18 + 4 ефекти RGB по подразбиране, които можете лесно да превключвате помежду си с помощта на прости клавишни комбинации.Съвместим софтуер на разположение за тези, които обичат повече настройки на собствените си ръце и макроси.Функция за запазване на вложените данни прави клавиатура само по-удобно.

Декларирани характеристики