.

KADS 11 бр. Набор от пластини за пробиване на ноктите, 10 плочи, Коледни Снежинки, Сладък Животни + 1 Чанта за съхранение на Лазерна симфония, Коледен Комплект плочи за пр?

KADS 11 бр. Набор от пластини за пробиване на ноктите, 10 плочи, Коледни Снежинки, Сладък Животни + 1 Чанта за съхранение

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Набор от пластини за пробиване включва : 10 бр ногтевых плочи 9*8 см + 1 чанта за съхранение.Плоча от квалифициран материал : изработен от висококачествена неръждаема стомана 304.За подобряване на характеристиките на продукта, препоръчваме да изберете нашата лак за щамповане на ноктите или всеки друг добър лак за щамповане.Идеален подарък за жената, на майката, момичета или с приятели, които обичат нийл-арт. идеален избор за коледен подарък. Моля, обърнете внимание : поради различно качество на лака за нокти, някои лакове за нокти не са подходящи за стемпинга, така че, моля, изберете най-подходящия лак за нокти, и ако от първия път не можете да го направите смени дизайна на стампер, моля опитайте отново.

Декларирани характеристики