.

Amazinpure 6,712 Опаковки, карбонови филтри за Кухня, Кофа Кофа за Компост, Заменяеми Филтър, Плот, Комплекти за Презареждане на Домашно Кофи, През Много Дебел Устранитель ?

Amazinpure 6,712 Опаковки, карбонови филтри за Кухня, Кофа Кофа за Компост, Заменяеми Филтър, Плот, Комплекти за Презареждане

BGN 11.33

Сума
Налично за поръчка

✅ Сверхтолстые филтри с диаметър 10 mm или 0,4 инча за кофа за компост, ще ви помогнат бързо и лесно премахване на неприятна миризма от съда за компост ✅ 12 опаковки, карбонови филтри за кухненско контейнера за компост може да се използва за повече от 3 години. ✅ Е подходящ за всякакви размери на контейнера за компост, това е филтър с диаметър 6,7 инча, можете да се побере под всякакъв размер 3.5" размери на филтри. ✅ Моля, заменяйте филтри на всеки 2-4 месеца. ✅ За защита на околната среда са използвани екологично чисти материали, годни за рециклиране.Филтър за компост Amazinpure CBF6.7 от 12 опаковки, изработени на базата на активен въглен, ще ви помогне бързо и лесно да се справят с неприятни миризми в съда за компост.Предназначен за премахване на миризмата с помощта на ултра-тънък филтър за по-дълго време и по-силна адсорбция.Подходящ за всички размери.В комплекта са включени хартия за рязане, с нея ще може да се измери желания от вас размер и нарязани по размер.В комплекта са включени : 12 броя филтри с кръгла форма с Диаметър 6,7 инча, дебелината на въглероден филтър : 10 мм или 0,4 инча и шаблон за рязане.

Декларирани характеристики