.

FOMIYES Сватбената Корона, шапки за Жени, Детска Диадема, Сватбена Тиара, Декор за Диадеми Булката, Диадема за Жени, Сватбена Тиара, Сватбена Диадема С Пайети, Диадема з?

FOMIYES Сватбената Корона, шапки за Жени, Детска Диадема, Сватбена Тиара, Декор за Диадеми Булката, Диадема за Жени, Сватбена

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Сватбена тиара на булката : за приятелите си по време на фестивала те ще се радвате на тази crown-панела в старинен стилПрическа на булката : отличен реквизит за снимки със семейството и приятели.И незабравим момент, благодарение на използването на тази идеална корона.Подпори за сватбени диадеми : Ретро стил осигурява практичност на убора и популярност в сватбена украса на главата.Жена прическа : Притежава характеристиките на изтънчен, елегантен и винтажного темперамент, много нежна.Тиара за булката : Благодарение на солидна структура и тънък майсторство на изработката антични короната изглежда елегантно.Осъществяване на списък 1 x Характеристики корона-Размер : 16,00 X12,00 X8,00 см / 6,29 X4,72 X3 Дамски Короната. -Материал : диадеми от сплав -Цвят : Зелен прическа с кристали - Сватбена прическа за младоженци, ще ви направи по-красиви на угощението, много изискана и декоративна короната на зъбките на булката. - Можете да го изпратите на приятелката си, жена си или на майка си като подарък, и те много се радвате на декор от страз. -Лек дизайн материал и подходящ размер правят носенето на шапки удобно. -Благодарение на доброто качество на производство, тези бижута, изработени от планински кристал, на него не ще бъде лесно да отваливаться и са прекрасни ретро-кристали. -Широк спектър от приложения, като например сватба, годеж, сватба снимка, ролеви представяне и т.Информация за стоки, Сватбена тиара за булката Е изящна диадема-панделка за коса. диадема от планински кристал Ако ви трябва изискан сватбена прическа, то тогава трябва да погледнете този продукт. сватбена прическа се различава изискан дизайн на външния вид, че го прави очарователен и красив.Диадема от страз Проста структура, много лесно се облича и да стреля.

Декларирани характеристики