.

Cabilock Организатор за гардероба Организатор за гардероба Органайзер за панталони Закачалка за панталони богат на функции Закачалка за панталони Закачалка за панта?

Cabilock Организатор за гардероба Организатор за гардероба Органайзер за панталони Закачалка за панталони богат на функции

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

изработен е от алуминий и полиестер, фина работа, по-здрав и издръжлив от обикновените пластмасови закачалкиТази закачалка е изпълнена под формата на сгъваема закачалка за голям капацитет, което ви спестява повече място за настаняване на друг облекло.Може да се използва за съхраняване на различни видове дрехи, като панталони, шалове, вратовръзки, кърпи и т. Този продукт е с отворен дизайн, така че можете лесно да вземете дрехите си.Алуминиева тръба на тази на продукта ще ви помогне по-добре да съхранявате дрехите си, ще се намали вероятността от това, че тя помнется.Описание Прекалено мръсно в килера, не знаете, как да въведе ред?Обърнете внимание на тази многофункциональную сгъване закачалка за дрехи. основно се използва за съхранение на панталони, поли, шалове и т. Това може да направи вашият гардероб чист.Чист гардероб и ще ви добро настроение.Характеристики - Цвят : сребрист, черен - Материал : алуминий, полиестер - Размер : 50.39in - е изработен от алуминий и полиестер, фина работа, по-здрав и издръжлив от обикновените пластмасови закачалки. - Тази закачалка се прави, като сгъваема закачалка за голям капацитет, което ви спестява повече място за настаняване на друг облекло. - Алуминиева тръба на тази на продукта ще ви помогне по-добре да съхранявате дрехите си, ще се намали вероятността от това, че тя помнется.- Може да се използва за съхраняване на различни видове дрехи, като панталони, шалове, вратовръзки, кърпи и т. - Този продукт е с отворен дизайн, така че можете лесно да вземете дрехите си. - Цвят : Сребърен, черен. - Размер : 50,5 X35,5 X1 виж Предпоставка включва 1 х закачалка.

Декларирани характеристики