.

CLISPEED 3 бр. с Еластична форма за Пилатес - Упражнения със Съпротива Растяжке, Йога, Плоска Лента, Фитнес и Работни Кабели, Тренировка за гърди, Физическа Началната Тръ?

CLISPEED 3 бр. с Еластична форма за Пилатес - Упражнения със Съпротива Растяжке, Йога, Плоска Лента, Фитнес и Работни Кабели,

BGN 48.87

Сума
Налично за поръчка

ТРЪБА ПОВЪРХНОСТТА - При първа употреба може да бъде малко уплътнениеТова е нормален симптом, а не проблем на качеството.УПРАЖНЯЮЩИЙ КОРСЕТ - 5.It е предназначен за силови тренировки за издръжливост и обучения.БАНДАЖИ-эспандеры за гръдния кош - подходящи за любителите на спорта и са подходящи за празник като Коледа, рожден ден, корпоратив.ФИТНЕС КОЛАН - 1.Вземете го с вас навсякъде или използвайте при всяка възможност. ТЯГОВЫЙ симулатор ЗА РАЗШИРЯВАНЕ на гръдния кош - разработен, за да осигури лекота и мобилност, лента за упражнения могат да бъдат навити и пуснати във фитнес чанта, куфар или в пътуване в нощта, която ви позволява да го използвате в пътуване, фитнес залата или у дома.ТРЪБА ПОВЪРХНОСТТА - При първа употреба може да бъде малко уплътнение.Това е нормален симптом, а не проблем на качеството.УПРАЖНЯЮЩИЙ КОРСЕТ - 5.It е предназначен за силови тренировки за издръжливост и обучения.БАНДАЖИ-эспандеры за гръдния кош - подходящи за любителите на спорта и са подходящи за празник като Коледа, рожден ден, корпоратив.ФИТНЕС КОЛАН - 1.Вземете го с вас навсякъде или използвайте при всяка възможност. ТЯГОВЫЙ симулатор ЗА РАЗШИРЯВАНЕ на гръдния кош - разработен, за да осигури лекота и мобилност, лента за упражнения могат да бъдат навити и пуснати във фитнес чанта, куфар или в пътуване в нощта, която ви позволява да го използвате в пътуване, фитнес залата или у дома.Списък на опаковки, 3 x Эспандер Особености - Произведен от качествен латекс, това е разтеглив и трайни эспандеры. - Той е предназначен за силови тренировки за издръжливост и скоба за тренировъчни упражнения.Вземете го със себе си, където и да отидете, или използвайте всеки път, когато можете да използвате кабели съпротива за разширяването на гърдите. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното набор от каучук. - Материал : Еластични колани от латекс. - Това ще бъде за любителите на спорта и ще отговарят по повод празника, като Коледа, рожден ден, събиране на фитнес-групи за партита. - При първа употреба може да възникне малък проблем.Това е нормален симптом, а не проблем с качеството на повърхността на тръбата. - Цвят : Розов еластична лента за йога. - Размер : Около 40 x 15 x 2 cm Ивица на повърхността на педалите.

Декларирани характеристики