.

HUANGXING - Отразител на върха бильярдного на щеката, за да Приема върха бильярдного на щеката, 2 в 1, Антикоррозийный, Лек, Не Деформирующийся за любителите на Бильярдног

HUANGXING - Отразител на върха бильярдного на щеката, за да Приема върха бильярдного на щеката, 2 в 1, Антикоррозийный,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

幈 攳 ПРОФЕСИОНАЛЕН МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ?Уверете се, че вашият билярдна щека е готов с помощта на този инструмент за обвързване на пеперуди 2 в 1!Тези аксесоари за бильярдного плот придават форма на върха на бильярдного на щеката, премахване на прагове и заостряют му, което му позволява да е по-добре да задържи мел и предотвратяване на грешки ВИСОКО КАЧЕСТВО И ТРАЙНОСТ?Този инструмент се използва висококачествен алуминий, не ръждясва, не е деформиран, е здрава за по-дълга употреба.Преносим и лек, удобен за носене и съхранение.Полезен инструмент за любителите на билярда, лесен за използване. СТАРА ТЕБЕШИР ПО-ДОБРЕ ?Този многофункционален инструмент за вратовръзка-на пеперуда включва стъргало за върха на щеката, който ще даде върха на щеката мека грапавост, за да е по-добре държани като тебешир. почистете повърхността на ротационни движения или възвратно-поступательными движения на нови пръчки или добре използваните чрез разделяне на натиснат накрайници. ВИСОКОКАЧЕСТВЕН АЭРАТОРНЫЙ ИНСТРУМЕНТ?Нашите аксесоари за билярд, оборудвани с аератор, който нежно пронизва върха на щеката с малки дупки, като им позволява да задържат повече тебешир.Развийте вратовръзка-пеперуда половина и внимателно накатите аератор на върха. ТИ СИ ГОТОВА, КЪДЕТО И ДА ОТИДЕТЕ ?Тези аксесоари за билярдна щека малки и удобни, така че можете да да ги вземат със себе си без значение дали играете за забавление или се включвате в професионални турнири.Нашите преносими инструменти ще станат идеални подаръци за играчите на билярд за мъже и жени.Характеристика : В този инструмент се използва висококачествен алуминий, не ръждясва, не е деформиран, е здрава за по-дълга употреба.Преносим и лек, удобен за носене и съхранение. дизайн 2 в 1, в него има шперц и машинка за подстригване, може да се сложи на върха в добра форма и да се направи на върха на пухкава.Това може да създаде чехъл на повърхността на върха на щеката за по-добро усвояване на тебешир и да ви помогне да се грижи за върха на щеката, за подобряване на производителността.Полезен инструмент за любителите на билярда, лесен за използване.Параметри : Материал : алуминий Цвят : както е показано на снимката Размер : прибл. 26x77 мм / 1x3 инча Тегло : прибл. 76 грама съдържание на Пакета : 1 х съвет бильярдного щеката Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Декларирани характеристики

Material:
Aluminium
Color:
as picture shown
Size:
Approx. 26 x 77mm / 1 x 3in
Weight:
Approx. 76g
Package List:
1 x Billiard cue Tip Pick:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :