.

SLSFJLKJ Компактен Домакински Етаж Рафтове За съхранение, Двупластова Твърда Поставка за хавлии от Неръждаема Стомана (Цвят: E)

SLSFJLKJ Компактен Домакински Етаж Рафтове За съхранение, Двупластова Твърда Поставка за хавлии от Неръждаема Стомана (Цвят:

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : Неръждаема стомана。Тип закачалки за кърпи двойна。.Име на стоката : Поставка за кърпи。.Цвят : сребристо, черно. лесно се монтира.Свободно стояща конструкция ви позволява да ги постави там, където е необходимо.Без никакви инструменти, винтове за дърво или тренировки.Осигурете достатъчно място за съхранение или сушене.Изработен от неръждаема стомана за здрава и устойчива поставка.Лесен за почистване, протирается мека кърпа.Пратката включва : 1 бр. х поставка за кърпи Забележка : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Декларирани характеристики