.

Покрива състав на вентила на гумата UNICHE с Съемником ядро, Универсални, за леки автомобили, Камиони, мотоциклети, джипове и мотори (Черен)

Покрива състав на вентила на гумата UNICHE с Съемником ядро, Универсални, за леки автомобили, Камиони, мотоциклети, джипове

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

2 в едно колпачке клапан - като капачка, както и за премахване на ядро на автомобилаДизайн клапан Schrader - Леки / Камиони / Мотоциклети / Джипове / Велосипеди.Построен върху съвестта - е Изработен от алуминий 6061 .С о-пръстен - липсата на изтичане на въздух.Лесна употреба - използвайте като капак на клапа и извадете сърцевината. 8 цвята - Изберете, за да създадете свой стил.Се продават по двойки. 2 в едно колпачке клапан - като капачка, както и за премахване на ядро на автомобила.Дизайн клапан Schrader - Леки / Камиони / Мотоциклети / Джипове / Велосипеди.Построен върху съвестта - е Изработен от алуминий 6061 .С о-пръстен - липсата на изтичане на въздух.Лесна употреба - използвайте като капак на клапа и извадете сърцевината. 8 цвята - Изберете, за да създадете свой стил.Се продават по двойки.

Декларирани характеристики