.

2 елемента Калъф адаптер за батерията размер от 1AA до 1D, Уплътнения размери от АА до D, Калъф-конвертор за адаптер батерия размер АА до D.

2 елемента Калъф адаптер за батерията размер от 1AA до 1D, Уплътнения размери от АА до D, Калъф-конвертор за адаптер батерия

BGN 3.39

Сума
Налично за поръчка

Трансформиране на батерия всякакъв размер AA в отделението за единица размер D Конфигурация на батерии : Една батерия тип АА (батерия в комплекта не са включени).Калъф за отделението адаптер размери от АА до D. Материал ABS, пластичен материал за защита на околната среда.Тегло : 7,5 грама за бройка, Цвят : прозрачен, ЗАБЕЛЕЖКА : "Офлайн литиеви батерии тип АА заедно с продукта, не се продават".Описание на продукта 2 ЕЛЕМЕНТА Калъф адаптер за батерии с размер от 1 AA до 1 D, уплътнения размери от АА до D, калъф-конвертор за отделението за адаптер от AA до размер D. Добра паяемость, липсата на пръски и не причинява корозия.Се използва Широко в електротехника и електроника, за запояване на детайли, като печатна платка, електронни устройства и други.Отделението адаптер размери от АА до D Калъф за отделението адаптер Отделението адаптер размери от АА до размера на C Калъф за конвертора отделението адаптер Технически характеристики : - Размери : Размерът D - Конфигурация на батерии : една батерия тип АА (батерията в комплекта не са включени) -Материал : ABS пластмаса за защита на околната среда - Цвят : черен - Тегло : 7,5 грама за бройка на Помещение и включва : 2 бр. x калъф-преобразувател на отделението за батерии адаптер тип АА размер D.

Декларирани характеристики