.

Сгъваема Пластмасова кутия за съхранение с капак, Прозрачна Двухдверная Штабелируемая кошница за Съхранение, Органайзер за Офис Боклуци с Шкивом, Семеен Куб, Конт?

Сгъваема Пластмасова кутия за съхранение с капак, Прозрачна Двухдверная Штабелируемая кошница за Съхранение, Органайзер за Офис

BGN 49.32

Сума
Налично за поръчка

❤ Се сгъва и не изисква инсталация : не се нуждаете от инструменти и инструкции, можете да се събират сами само за няколко секундиКогато не се използва, можете да го сгънете и да го сложите под леглото, за да се спести място. ❤ Штабелируемый : Делото на този кабинет-организатор е на groove, можете да ги плътно подредят заедно, за да запази реда в гардероба си. ❤ Подвижни колела и удобни странични дръжки : Тези изтеглящи шкафове за съхранение са вградени колела за преместване на обзавеждане, както и 2 странични дръжки улесняват переноску тези лотарии. ❤ Лесно откриване на вратата на достъпа и на кутията : Сгъваема кутия за съхранение е конструиран с двоен която се разкрива като предната и 1 капак.Прозрачен външен вид и ви улеснява идентификация на съдържанието на предметите вътре, което е удобно и бързо за извличане. ❤ Многофункционални кутии за съхранение с капак : те са много подходящи за използване в домакинството, офиса, нощуване на открито и на много други места.Не може да се съхранява голям брой книги или дрехи, но и редактиране на офис документи и бележка книги.Това е компактен контейнери за съхранение на багаж, идеално средство за съхранение, което ще ги нанесе на реда в дома си. ❤ Се сгъва и не изисква инсталация : не се нуждаете от инструменти и инструкции, можете да се събират сами само за няколко секунди.Когато не се използва, можете да го сгънете и да го сложите под леглото, за да се спести място. ❤ Штабелируемый : Делото на този кабинет-организатор е на groove, можете да ги плътно подредят заедно, за да запази реда в гардероба си. ❤ Подвижни колела и удобни странични дръжки : Тези изтеглящи шкафове за съхранение са вградени колела за преместване на обзавеждане, както и 2 странични дръжки улесняват переноску тези лотарии. ❤ Лесно откриване на вратата на достъпа и на кутията : Сгъваема кутия за съхранение е конструиран с двоен която се разкрива като предната и 1 капак.Прозрачен външен вид и ви улеснява идентификация на съдържанието на предметите вътре, което е удобно и бързо за извличане. ❤ Многофункционални кутии за съхранение с капак : те са много подходящи за използване в домакинството, офиса, нощуване на открито и на много други места.Не може да се съхранява голям брой книги или дрехи, но и редактиране на офис документи и бележка книги.Това е компактен контейнери за съхранение на багаж, идеално средство за съхранение, което ще ги нанесе на реда в дома си.

Декларирани характеристики