.

HOONEW Играчки Монтесори за 3-годишна възраст, Дървени Хамбургери, Сортиране, Подреждане, Играчки за Деца, Дошкольные Забавни Играчки, Играчки за малък мотор за Момчет?

HOONEW Играчки Монтесори за 3-годишна възраст, Дървени Хамбургери, Сортиране, Подреждане, Играчки за Деца, Дошкольные Забавни

BGN 37.48

Сума
Налично за поръчка

Кок * 2 Говеждо месо * 1. Картички за поръчка * 10. 【Забавни играчки Монтесори】 Тези имитиращи полагане на burger играчки включват листа от маруля, говеждо месо, лук, сирене, бекон, домати, яйце, краставица, ролка отгоре и отдолу.Нека децата ще се опитат различни мачове за приготвяне на бургера детето ви да получи пълен опит за готвене бургера. 【Няколко начина игри】 Тази дървена играчка за хамбургери съдържа 10 карти със задачи, децата могат да изберат една случаен принцип, а след това подредете парчета на стойка в съответствие с по реда на приготвяне на хамбургер.Прегледайте различно от съдържанието на всяка карта, за да изпълни поръчка на клиента.Давам детски мозгам тренировка. 【Играчки за малък мотор】 Играчки за подреждане на burger помагат на децата да разпознават продуктите в живота си, да се стимулира детското въображение чрез ролеви игри, развиват у децата творчески способности, логика, способност да се измери и визуално-моторна координация, които са от жизнено важно значение като първоначалните житейски уроци. 【Качествени дървени материали】 Burger toys са изработени от висококачествен естествен дървен материал, ръбове полирани, кръгли и гладки.Цветна и нетоксичная боя на водна основа.Идеален размер за детски кошари и е предназначен за деца, чудесен избор в качеството на играчки за пътуване. 【Добре обмислен дизайн за деца】 Идеален размер за ръце деца, чудесен избор в качеството на играчки за пътуване.Вашето дете ще се зарадват на ярките цветове, закачливи форми и атрактивен дизайн.Ние искаме да се радват на приятно пазаруване!Добавете в количката, сега и изненадайте детето си!. 【Забавни играчки Монтесори】 Тези имитиращи полагане на burger играчки включват листа от маруля, говеждо месо, лук, сирене, бекон, домати, яйце, краставица, кок на върха и основата.Нека децата ще се опитат различни мачове за приготвяне на бургера детето ви да получи пълен опит за готвене бургера. 【Няколко начина игри】 Тази дървена играчка за хамбургери съдържа 10 карти със задачи, децата могат да изберат една случаен принцип, а след това подредете парчета на стойка в съответствие с по реда на приготвяне на хамбургер.Прегледайте различно от съдържанието на всяка карта, за да изпълни поръчка на клиента.Давам детски мозгам тренировка. 【Играчки за малък мотор】 Играчки за подреждане на burger помагат на децата да разпознават продуктите в живота си, да се стимулира детското въображение чрез ролеви игри, развиват у децата творчески способности, логика, способност да се измери и визуално-моторна координация, които са от жизнено важно значение като първоначалните житейски уроци.

Декларирани характеристики