.

Комплект двигателя FAVOMOTO Бутон за Въвеждане на Пасивни двигателя на Колата Универсален Автоматичен Стоп-Сигнал за Дистанционно Стартиране на Системата за Запалва?

Комплект двигателя FAVOMOTO Бутон за Въвеждане на Пасивни двигателя на Колата Универсален Автоматичен Стоп-Сигнал за Дистанционно

BGN 23.47

Сума
Налично за поръчка

Аларма за спиране на стартера 12 : Един бутон за стартиране на запалване и изключване на пламъка, стартиране на звука и инструментАларма за спиране на стартер : Дистанционно управление може да отвори задната кутия.Автоматична защита от системата на : Автоматизация на централно управление, заключване, двойна светкавица при отварянето на вратата, заключване на устройството ви осигуряват добър опит.Вибросигнализация при стартиране на двигателя на превозното средство : аларма и вибросигнализации при незаконно отваряне на врати, за да се осигури безопасността на вас и вашето семейство.Дистанционно управление натискане на бутона за запалване : сот Един бутон за Стартиране на двигателя на Автомобила Автоматична система за вибросигнализации кола с Дистанционно управление натискане на бутона за запалване на 12 В Спирка на стартера Автоматична антисистема 。. автомобилна вибрационна аларма. автомобилна вибрационна аларма.Списък на пакетите 1 x Управление на стартирането на автомобила 2 x дистанционно 1 x Сензор за вибрации, 1 x Бутон 1 x led осветление 2 x Характеристики на окабеляването - аларма и вибрационни сигнали за тревога при незаконно отваряне на врати, за да се гарантира сигурността на вас и вашето семейство дистанционно управление на запалване. - Силата на звука на сигнала на алармата : 120 db При стартиране на двигателя, Автомобили вибрационна аларма. - може да се отвори задната кутия на автомобилната дистанционна сигнализация. - С един бутон за стартиране на запалване и изключване на пламъка, стартиране на звука и устройството на автомобилния сензор. - Материал : ABS Автоматично Дистанционно Централно комплект. - Обхват на аларма : Автомобилната алармена 100 метра. - Работна температура : -40-60 ℃ влизане в автомобила без ключ. - Време за задействане на алармата : Сигнал за спиране на стартер 25 секунди. - Цвят : Както е показано на фигура Автоматична Защита от системата. - Размер : 7 x 6 x 2,2 см 12 Аларма за спиране на стартера. - Автоматизация на централно управление, заключване, двойна светкавица при отварянето на вратата, задвижваща заключване дават добър опит с универсален комплект за централно заключване. - Led индикатор ви позволява лесно да разберете състоянието автоматично антисистемы на автомобила.Информация за продукта Автомобилен сензор Това е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики