.

LIANXIAO - Залепваща Лента от Водоустойчива материя, Еластична Лента, Мат Еднопосочна Лента за Ремонт на килими на сцената, 5 см х 13 м (Червена) (Цвят: Черен)

LIANXIAO - Залепваща Лента от Водоустойчива материя, Еластична Лента, Мат Еднопосочна Лента за Ремонт на килими на сцената,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Добра адхезия, може да наклеиваться на повърхността на различни теми, има добра фиксацияХарактеристики : Маслостойкость восък, устойчивост на стареене, устойчивост на топлина, защита от течове, водоустойчив, изолация, корозия.Подходящ за жп транспорта, корабостроенето, електротехниката, машиностроенето, строителството и др Висока якост на лющене, якост на опън, липсата на деформация при разреза.Основните области на приложение : Може да се използва за заплитането на шевове на килима, тежка опаковане, разфасоване, запечатване, ремонт, подвързване на книги с цветни точки, водоустойчива опаковка, охлаждаща тръба, защита на повърхността и т. Описаниетента-това е материал с добра защита от смущения и маскиране, водоустойчив, предотвратяване на корозия, добра топлоизолация, с отлична гъвкавост, проводимост, устойчивост на износване и високи температури.Това покритие от мед и никел с висока проводимост высокопрочным самоклеющимся лепило ployester самостоятелно acylic adhesive.Характеристики Цвят : червен. Материал : тъканта на основата. Размер : около 1300 x 5 x 0,1 вижте Основните области на приложение : Може да се използва за свързване на фуги на килима, тежки опаковки, набивки, запечатване, ремонт, подвързване на книги с цветни точки, водоустойчива опаковка, охлаждаща тръба, защита на повърхността и т. Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 x самозалепваща се лента.

Декларирани характеристики